Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Dakar

Senegal Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Senegal

#Senegal Rejser til Senegal Senegal befinder sig på Atlanterhavets kystlinje og er det mest vestlige land i Afrika, hvilket naturligvis betyder, at der er masser af...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Dakar

Dakar, som ligger i Senegal, er landets største by og ligger på Atlanterhavskysten. Det er den mest vestlige by i det, der blev anset for at være den gamle verden, før man fik kontakt med Amerika, og på grund af dette, har den altid været på forkant hvad angår skibsfart og handel.

I kolonitiden var den en af de mest kritiske byer i det franske imperium, og målet har været at gøre dette samfund til et “afrikansk Athen” i årene løb. Frankrig har stadig en base for flyvevåbenet og den franske flåde serviceres i havnen. Strandene og det varme klima lokker automatisk folk til at komme på besøg her, men der er en række yderligere ting, der kan fuldende dine planer om at se Dakar, så du får en god, afrundet ferie. Lad os kigge på det!

Dakar er det perfekte samfund for en kunst tur

Hvis du vil virkelig ønsker at komme i kontakt med Dakars sjæl, er den bedste måde at gøre dette på ved at tage en kunst tur rundt i byen i en dag eller to. Det bedste sted at starte er Village des Arts, som er et berømt kompleks, der har nogle af de bedste illustrationer, Senegal har at byde på. Skulpturer, fotografi og maleri forenes alle på et stort haveområde for at skabe en afslappende og sjov oplevelse.

Det kan også anbefales at tage sig tid til at besøge Theodore Monod Museet, da det er en fremragende præsentation af afrikansk kunst og kultur. Med mere end 9000 individuelle udstillingsgenstande, er det virkelig et vidnesbyrd for befolkningens kreativitet i det vestlige Afrika.

Afslut din tur i Dakars største Medina for at opleve de mange skjulte perler, der kan findes i de små butikker her. Gaderne er bogstaveligt talt fyldt til det yderste med trængsel og travlhed og liv, og har været et lokalt samlingssted siden den franske kolonitid.

Skjulte juveler er ikke kun begrænset til butikkerne

En af de bedste restauranter, du nogensinde vil få mulighed for at nyde, ligger i Dakar i form af Le Cozy. Menuen er smukt raffineret, ligesom præsentationen og servicen også er det. Det er til dels en restaurant, til dels en lounge, og til dels en bar, kombineret, så du kan bruge hele aftenen her, hvis du har lyst til det. Sørg for at tage nogle ekstra penge med til at nyde deres mange cocktails!

Hvis du er mere ude efter et udvalg af fisk og skaldyr, er Cabane des Pecheurs stedet for dig i stedet for. Med deres tilbud på dagens fangst, der omfatter guldmakrel og ravfisk, vil du ikke finde en restaurant med bedre frisk fisk og skaldyr i hele byen!

Som et sidste stop, skal du sørge for at opleve lidt af Dakars natteliv ved at komme ned til Just 4 U. Dette spillested med det unikke navn har en udendørs restaurant, der byder på en typisk menu, men scenen byder på levende musik, du ikke vil finde noget andet sted! Fra jazz til rap, står der levende musik på programmet hver dag, og nogle af de største musikalske navne finder tid til at spille her.

Dakar har mange muligheder for at tage det roligt, slappe af og gå på opdagelse. Benyt dig af disse muligheder i dag, så du kan nyde denne vestafrikanske juvel.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Dakar
overcast clouds
31.5 ° C
31.5 °
31.5 °
76 %
2.7kmh
97 %
tors
30 °
fre
27 °
lør
27 °
søn
27 °
man
26 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Dakar
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Senegal #Dakar #iDakar #visitDakar #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her