Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Dahab

Egypten

#Egypt Rejser til Egypten Egypten betragtes ofte som en af de første menneskeskabte civilisationer og de fleste ved, at landet er hjemsted for et væld af...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Dahab

Dahab betyder “guld” på arabisk og det er ikke svært at se associationen med lange strækninger af gyldent sand og palmetræer langs kysten og adskillige laguner som giver de perfekte omgivelser til en idyllisk oasisferie i solen. Prøv at dykke i det legendariske Blue Hole og dets omgivende rev, eller windsurf i det rolige hav? Hvis man hellere vil slappe af kan man finde en fredfyldt plet på stranden og snorkle eller slappe af på stranden med hele familien. Uanset om man ønsker en afslappende eller aktiv ferie i Egypten, har Dahab det hele.

Dette er et fantastisk resort hvis man vil dykke, og der er adskillige lokale skoler, som hjælper dig med at udvikle dig på ferien. The Blue Hole er et kendt dykkersted tæt på resortet og tiltrækker mange turister, som vil opleve den fantastiske atmosfære. En ferie til Dahab byder også på andre sportsgrene såsom klatring, ridning og kamelridning, hvilket børnene vil elske! Mange rideskoler byder børn velkommen og de vil være i sikre hænder med al den instruktion, der er brug for. Hvis man vil udforske yderligere, kan man prøve quad biking i ørkenen eller besøge St. Catherine’s kloster – stedet hvor Moses siges at have hørt gud tale fra den brændende busk. En Dahab-ferie er ikke helt perfekt før man prøver en ørkensafari eller en tur til det smukke Eln Kundra – En beduin-oase der blot venter på at blive fotograferet.

Hvis man vil bevæge sig lidt videre rundt på ferien til Dahab, kan man tage en tur til Jordan for at besøge det imponerende tempel ved Petra? Man kan nemt organisere et Visa dertil og det betyder også, at du kommer til at besøge to lande på en ferie. Tættere på Dahab kan man også tilbringe dagen i populære egyptiske hotspots såsom Luxor. Oplev pyramiderne i Giza, gå rundt omkring ruinerne i Karnak eller besøg gravene i Kongernes Dal – en perfekt mulighed for at få en smagsprøve af egyptisk kultur og historie. Efter en lang dag er der ikke noget der er mere perfekt end at sidde tilbage og slappe af i een af de lokale restauranter og se solen gå ned mens man nyder en iskold drink.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Egyptens turistkontor

#Touristboard Egypt Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK YOUTUBE #Egypt #visitEgypt #iEgypt #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Egypt
scattered clouds
-3.6 ° C
-1.8 °
-5.4 °
57 %
1.3kmh
29 %
fre
-1 °
lør
-3 °
søn
-4 °
man
-0 °
tirs
-4 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Egypt #Dahab #iDahab #visitDahab #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Dahab
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her