Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Cuxhaven

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Cuxhaven

Duften af ​​havet er dyb i Cuxhaven, så træk vejret dybt ind og nyd alt, hvad Nordsøen har at tilbyde. Dette samfund er hjemsted for en vigtig fiskerihavn, men det er turisme der driver den lokale økonomi mere end noget andet.

Mens man er i Cuxhaven, skal man simpelthen opleve tidevandsøen Neuwerk. Du kan komme derhen ved højvande, hvis du ønsker det, men når tidevandet er lavt, er det muligt at vandre der eller bruge en hestevogn. Cirka 40 mennesker bor på øen på fuld tid, og det er en 13 km gåtur, så vær forberedt på en omfattende vandretur og en overnatning. Et hotel ligger inde i et fyrtårn med 7 værelser for en unik oplevelse.

Hvis du elsker slotte, så er Schloss Ritzebuettel et mesterværk, som du ikke vil gå glip af. Om foråret er haven plantet med farverige blomster, der er det perfekte kompliment til en afslappet spadseretur. Om efteråret ændrer stemningen omkring slottet sig med subtilitet for at give en strengere og mere autoritativ præsentation. Slottet lukker tidligt på dagen, så planlæg en tidlig tur, hvis du ønsker at se alt.

At komme rundt i Cuxhaven kan være på cykel, med bus eller med dine egne fødder, hvis du ønsker det. Mange af de bedste placeringer er centralt placeret i nærheden af ​​hotellerne, så alt at se er inden for kort afstand.

Rejser til Cuxhaven, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Cuxhaven og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Cuxhaven Tourist Information

Rathausplatz 1
27472 Cuxhaven

T: +49 04721 404142
F: +49 04721 404198

www: website link

Tourismus Niedersachsen

TourismusMarketing Niedersachsen GmbH
Essener Str. 1
30173 Hannover

T: +49 (0)511 270 488 0
F: +49 (0)511 270 488 88

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Cuxhaven
scattered clouds
13.9 ° C
13.9 °
13.3 °
78 %
3.1kmh
29 %
man
19 °
tirs
19 °
ons
21 °
tors
24 °
fre
19 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Cuxhaven #iCuxhaven #VisitCuxhaven #LowerSaxony #Niedersachsen #meinNiedersachsen #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Cuxhaven
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her