Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Curitiba

Brasilien

#Brazil Rejser til Brasilien Det er nærmest umuligt ikke at forelske sig i Brasilien. For det første har landet en ubeskriveligt fantastisk kultur som er bygget...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Curitiba

Curitiba ligger på et plateau i 930 meters højde og er kendt for en økonomi opbygget på landbrug og industri. Det har længe været en populær by blandt indvandrere, hvilket har medført oprindelsen af en helt unik blanding af europæiske og indfødte kulturer indenfor byens grænser. Dette afspejles især i de mange forskellige slags attraktioner byen har at byde på.

Dit første stop bør være Portugal Park. Dette lille vandreområde byder på en lille å og poetiske øjeblikke som findes hist og pist på markeringer langs stien. Parken byder også på mindesmærker for portugisiske opdagelsesrejsende som rejste til Sydamerika. German Woods åbnedes i 1996 og byder på hyldester i form af en koncerthal, en havepavillon, og en vandresti dedikeret til Hans og Grethe. Der er også et børnebibliotek og et spøgelseshus på grunden, som frit kan udforskes.

Japan Square er hjemsted for kirsebærtræer som blomstrer smukt om foråret. Her vil du blive mødt med kunstige søer som passer perfekt sammen med de flere end to dusin træer som er blevet importeret fra Japan, samt et te hus. Det er en unik atmosfære du ikke bør gå glip af.

Hvis du gerne vil ud at cykle er Tangua Park den oplagte destination. Parken befinder sig på toppen af et kompleks af efterladte stenbrud og udover cykelstier byder den også på en snack bar samt et udvalg af vandrestier. En anden destination du bør overveje at besøge under dit ophold i Curitiba er Marumby Rocks. Attraktionen befinder sig en times kørsel udenfor byen og byder på en fantastisk dagstur for dig, som elsker at klatre.

Curitiba byder på utallige mindesmærker for dem, som har hjulpet byen med at forvandle sig til det moderne vidunder det er i dag. Hver eneste hyldest til fortiden er noget helt for sig selv.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Brasiliens turistkontor

#Touristboard Brazil Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO  #Brazil #visitBrazil #iBrazil #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Brazilien valuta, Real

1 Real = 100 centavos. 1, 5, 10, 25, 50 centavos 1 Real2, 5, 10, 20, 50, 100 Real Banco Central do Brasil#Brazil #real #brl #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Curitiba
overcast clouds
14.7 ° C
15.7 °
14.3 °
82 %
3.6kmh
100 %
fre
19 °
lør
26 °
søn
28 °
man
22 °
tirs
20 °

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Curitiba
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Brazil #Curitiba #iCuritiba #visitCuritiba #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her