Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Cuiaba

Brasilien

#Brazil Rejser til Brasilien Det er nærmest umuligt ikke at forelske sig i Brasilien. For det første har landet en ubeskriveligt fantastisk kultur som er bygget...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Cuiaba

Cuiaba blev grundlagt i løbet af guldfeberen i begyndelsen af ​​det 18. århundrede og her finder besøgende en smeltedigel af kulturer, der skaber en helt unik brasiliansk oplevelse.
Stamme, afrikansk og europæisk indflydelse har skabt en kultur, der fokuserer på dans, fantastisk køkken samt smukt og indviklet håndværk.

Flere museer i Cuiaba sætter fokus på disse kulturelle påvirkninger på unikke måder. Tag en tur på Od Water Box Hill Museum, som er gratis, og er placeret inde i en gammel og meget stor underjordisk vandtank. Du vil finde udstillinger fokus på fittings og rør, der blev brugt i tidligere tider. Museum Mato Grosso, Museum of Sacred Art og Museum of Image and Sound tilbyder alle sjove muligheder for at lære mere om den lokale kultur.

Den bedste tid at besøge Cuiaba er i løbet af Karnevallet. Du vil finde fester overalt i løbet af denne 4-dages begivenhed og kan nyde de flotte kostumer samt sang og dans der fylder gaderne. Hvis du ikke har mulighed for at komme til det traditionelle Karneval, så prøv at planlægge dit ophold omkring Micarecuia, hvilket er en “uden for sæsonen” version af karnevallet. Gadehandel er en vigtig del af livet i dette samfund. Du finder farverige butiksfacader, der tilbyder et bredt udvalg af en bid at spise og drikke eller du kan finde en sjov eller absolut uundværlig souvenir.

Uanset om du går en tur langs floden eller søger efter skjulte perler i en smal gade, giver Cuiaba en fantastisk mulighed for at lære mere om Brasilien. Planlæg dit ophold i dag og vær forberedt på et vidunderligt eventyr.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Cuiaba Tourist Information

R. Barão de Melgaço
2848 Centro Sul, Cuiabá

T: +55 65 99967 4476

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Brasiliens turistkontor

#Touristboard Brazil Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO  #Brazil #visitBrazil #iBrazil #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Brazilien valuta, Real

1 Real = 100 centavos. 1, 5, 10, 25, 50 centavos 1 Real2, 5, 10, 20, 50, 100 Real Banco Central do Brasil#Brazil #real #brl #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Cuiabá
clear sky
20 ° C
20 °
20 °
68 %
1kmh
0 %
lør
37 °
søn
37 °
man
38 °
tirs
39 °
ons
29 °

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Cuiaba
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Brazil #Cuiaba #iCuiaba #visitCuiaba #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her