Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Cuenca

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Cuenca

Byen Cuenca er en kunstelskers og arkitekturelskers drøm. Cuencas, Casas Colgadas, husene der bogstaveligt talt hænger på de stejle kalkstens klipper over den dybe flodkløft under byen er vel nok en af ​​de mest fotograferede seværdigheder i Spanien.

Casas Colgadas er bygget i det 15 århundrede og husene særligt fantastiske, når de er oplyste om natten. For at få den bedste udsigt over husene skal du gå over Puente de San Pablo, en bro bygget i 1902, cirka 60 meter over kløften. Mens du er på denne side af kløften kan du besøge Convento de San Pablo, oprindeligt et kloster fra 1500 tallet. Besøg også Espacio Torner kunstsamlingen der er i kirken San Pablo.

Tilbage i den gamle bydel skal du besøge katedralen i Cuenca fra det 12 århundrede, den første i Spanien, der blev bygget i gotisk stil. Katedralen ligger på Plaza Mayor, som er et godt sted at tage en pause med noget god mad og drikke.

Museo de Arte Abstracto Español har til huse i et af de hængende huse. Det blev oprindeligt grundlagt i 1966 for at bevare og udstille den abstrakte kunst, som Spaniens kunstnere på det tidspunkt specialiserede sig så meget i, men som blev opfattet som for avantgarde og endda anti-spansk af Francos regime. Museet har en enorm samling af abstrakt kunst, og udsigten fra vinduerne er næsten lige så god som kunstværkerne på museets vægge.

Når du nu er i Cuenca er der også lige i nærheden nogle meget interessante seværdigheder som du kan besøge.

Ciudad Encantada er et fascinerende naturgeologisk sted med forbløffende svampeformede klippeformationer der har fået navne som The Lovers, The Turtle og The Bears.

Landsbyerne Belmonte og Alarcon lige syd for Cuenca er to steder, der har charmerende slotte at udforske. Landsbyen Beteta har en berømt, smuk naturlig spa, Real Balneario, ved Solan de Cabras, hvis varme vand påstås at have helbredende og terapeutiske egenskaber.

Rejser til Cuenca, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Cuenca  og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Office Cuenca

c/ Alfonso VIII, 2.
16001  Cuenca  (Castilla-La Mancha)
T: +34 969 241 051

www: Website Link

Turismo de Castilla-La Mancha

Avenida de Irlanda 14
45071 Toledo

T: +34 925248816

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Cuenca
clear sky
23.1 ° C
23.1 °
22.2 °
52 %
2kmh
2 %
man
33 °
tirs
34 °
ons
33 °
tors
33 °
fre
19 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Cuenca
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Cuenca #iCuenca #VisitCuenca #CastileLaMancha #LoQueNoEsperas #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her