Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Croydon

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Croydon

Croydon er beliggende i det sydlige London og er en bydestination i England. Byen ligger cirka 15 km fra centrum af landets hovedstad. Croydon sidder mellem det centrale London og landets sydkyst og er en port til at udforske Greater London -regionen. Nyd nem adgang til byen og den sydlige udkant. Byen er rig på historie og er hjemsted for en række kulturarvsbygninger og en bred vifte af arkitektur. Oplev det bedste fra sydsiden af ​​byen med en Croydon -ferie. Vores omfattende udvalg af hoteller gør det også let at rejse i området.

Croydon indkvartering lover en behagelig oplevelse med et udvalg af muligheder forskellige steder. Fra bymidten til bygrænserne finder du helt sikkert den perfekte ejendom i naturskønne omgivelser. Bo i centrum af Croydon for at opleve den bedste by, der bor i det sydlige London. Vælg et hotel på den nordlige side af byen tæt på East Croydon togstation for en 15 minutters rejse til det centrale London. Forkæl dig selv i en landlig herregård syd for Croydon for at nyde en smag af luksus.

Seværdigheder i Croydon

Mest kendt for sin rige historie, Croydon i en interessant destination for alle. Rester af bombninger fra Anden Verdenskrig kan findes i hele byen med en blanding af gammel og ny arkitektur. Få mest muligt ud af dit Croydon besøg på et af de mange museer og historiske attraktioner.

Denne destination har en rig historie at opdage. Efter omfattende bombardementer under 2. verdenskrig blev store dele af byen lagt i ruiner. I dag er det en moderne storby.

Besøg Museum of Croydon for at lære mere om denne bys livlige historie. Med udstillinger, der viser regionens fortid og nutid. Museet har også Riesco galleriet og er et kulturelt center.

Oplev rådhuset og se det imponerende klokketårn. Derudover er Croydon Clocktower en anden historisk bygning åbnet af dronning Elizabeth II. Besøg Croydon Palace som er sommerresidens for ærkebiskoppen af ​​Canterbury.

I dag betragtes byen som den næststørste shopping destination, næst efter det centrale London. Shoppingoplevelser finder du i mange indkøbscentre, for eksempel Whitgift Center og Centrale med stormagasiner, souvenirbutikker, tøjbutikker og spisesteder.

Moderne Croydon er også et kulturelt område. Det berømte Croydon Clocktower bruges nu som et kunststed. Derudover er i Fairfield Halls mange koncerter. For mere kultur, besøg Ashcroft Theatre eller Arnhem Gallery.

Rejser til Croydon, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Croydon og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Croydon Tourist Information

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Croydon
clear sky
15 ° C
16.5 °
13.6 °
72 %
3.1kmh
0 %
man
15 °
tirs
19 °
ons
18 °
tors
18 °
fre
19 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Croydon
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Croydon #iCroydon #VisitCroydon #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her