Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Coventry

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Coventry

Coventry er en by med tusind års historie og ligger i hjertet af Warwickshire, som er kendt som Shakespeares amt, nær de historiske byer Warwick, Rugby og Stratford-upon-Avon.

Coventry er kendt som et religiøst center med mange vigtige kirker. Byen har også mange smukke haver, der vil fascinere naturelskere. De fine museer giver besøgende en chance for at udforske byens mangfoldige historie.

Indkøbscentre. Et besøg i Coventry ville være ufuldstændigt uden en tur til et af de store indkøbscentre i byen; For eksempel West Orchards, Cathedral Lanes og Lower Precinct, der alle har de største forretninger med de bedste tilbud.

Alternativt kan du prøve at besøge de små butikker, der findes i City Arcade og på Hertford Street, her finder du blandt andet friske og eksotiske fødevarer.

Hvis du ønsker at blive underholdt, så er Coventry stedet at komme med mange spillesteder med en bred vifte af aktiviteter. Odeon og Showcase biograferne har flere skærme, der viser alle de nyeste Hollywood-film, med den nyeste teknologi.

De med smag for kunsten vil blive forkælet med valg, da Coventry er har mange teatre, fra det amatør ejede Criterion Theatre til The Butts Theatre, med et interiør i 1930 erne.

Seværdigheder i Coventry

City wall

I dag står to af de tolv oprindelige porte stadig, Priory porten og Tower porten. Afsnit af selve bymuren overlever også, med den bedst bevarede sektion placeret i Lady Herberts Have, som også er åben for offentligheden.

Old cathedral ruins

Tyske bomber ødelagde den oprindelige katedral; Dette er dog nogle af de mest maleriske ruiner, du vil se, og inkluderer de originale glasmalerier, der er forblevet intakte, og det berømte “Charred Cross”.

The new cathedral

Dette er et mesterværk i moderne, innovativ arkitektur og skal ses for at blive troet. Et midtpunkt er et Kristus tapet.

Coventry Canal Basin

Gendannet fra den originale kaj fra det 19. århundrede, er dette stadig en populær turistattraktion med butikker i centrum og den imponerende ‘kunststi’ ved siden af kanalen.

Coventry City Farm

En gård i indre by, der fremmer pleje af dyr, med masser at se og gøre.

Millennium Place

Besøg her, og du vil være vidne til mange offentlige kunstværker af internationale kunstnere og designere.

Priory Visitor Centre

Slip din interesse for fortiden løs, og find ud af historien om katedralen bygget af Lady Godiva! Se også de mange arkæologiske fund, der er udstillet her.

St Mary’s Guildhall

Tag en tur til denne historiske bygning, hvor Mary, Queen of Scots engang var fængslet.

Rejser til Coventry, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Coventry og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Coventry Tourist Information

Jordan Well
Coventry CV1 5QP

T: +44 24 7623 4284

www: Website Link

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Coventry
clear sky
14.7 ° C
15.8 °
13.9 °
76 %
2.6kmh
0 %
man
14 °
tirs
18 °
ons
17 °
tors
17 °
fre
18 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Coventry
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Coventry #iCoventry #VisitCoventry #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her