Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Cottbus

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Cottbus

Selvom Cottbus typisk ses som en universitetsby i dag, er det også et samfund, der tilbyder kultur, historie og eventyr, når man tager en ferie her. Byen blev etableret i det 10. århundrede.

Først nævnt omkring 200 år senere har dette samfund ofte været kendt for sin uldproduktion. Cottbus var en del af Østtyskland, der holdt økonomien nede i nogen tid, men Cottbus er kommet godt tilbage siden genforeningen skete og er nu en blomstrende by.

Hvad med et glimt af Cottbus kultur?

Besøg Wendisches Museum, som giver dig et overblik over denne slaviske befolkning. Du lærer om deres sprog, deres historie inden for regionen og deres kultur. Cottbus betragtes som den uofficielle hovedstad i den sorbiske Blota-region.

Der er også parken og Cottbus-slottet at nyde. Det er en kombination af en park, et slot og et museum alt i en oplevelse, og det er en fantastisk måde at udforske på en smuk dag. Det er en UNESCO-fredet park, og den 600 hektar store have er fyldt med mange vidundere.

Gå op i Cottbus Oberkirche-tårnet og se et unikt glimt af denne by. Kirken i sig selv bruges stadig regelmæssigt, så det kan være en god idé at planlægge dine tider omkring gudstjenesterne.

Cottbus har en meget behagelig teateroplevelse for dig

Folk kommer så langt væk som Berlin for at nyde teatret i Cottbus, så du bør bestemt se et show, hvis du tilfældigvis er i byen. Selve bygningen er ganske imponerende, og der er daglige ture i det store hus. Teatret blev bygget i 1908, og den guidede tur er bestemt ventetiden og oplevelsen værd. Shows kører regelmæssigt.

Er du klar til at nyde alt, hvad Cottbus har at tilbyde? Selvom dette måske er en universitetsby, har det også nogle fordele med et blomstrende natteliv og gode spisemuligheder.

Rejser til Cottbus, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Cottbus og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Cottbus Tourist Information

Berliner Platz 6
03046 Cottbus

T: +49 0355 7542 0
F: +49 0355 7542 45

www: website link

Tourismus Brandenburg

TMB Tourismus-Marketing Brandenburg GmbH
Am Neuen Markt 1
14467 Potsdam

T: +49 0331 200 47 47
F: +49 0331 298 73 28

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Cottbus
overcast clouds
22.2 ° C
22.2 °
22 °
87 %
1.3kmh
100 %
fre
22 °
lør
20 °
søn
26 °
man
25 °
tirs
22 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Cottbus #iCottbus #VisitCottbus #visitbrandenburg #Brandenburg #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Cottbus
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her