Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Cork

Irland

#Ireland Rejser til Irland Irland byder besøgende på bølgende grønne bakker, stendiger, rustik mad og en fortryllende stemning, du aldrig vil se magen til. Du kan selvfølgelig...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Cork

Cork er en by, der er stolt af at have sin egen personlighed og har haft det siden den blev grundlagt i slutningen af det 12. århundrede. Selve byen blev grundlagt i det 10. århundrede og var i sin tid en gammel markedsplads for vikingerne. Nogle mener endda, at det var en af ​​de vigtigste vestlige havne i det skandinaviske handelsimperium, der eksisterede i disse tidlige århundreder.

Tiderne har ikke altid været lette i Cork. Pesten udslettede halvdelen af ​​befolkningen i det 14. århundrede. Det har været et område i konflikt med flere krige, herunder den irske borgerkrig. Men i dag er byen en bastion for den kultur, som afspejler den smeltedigel, der udgør byens befolkning.

Cork masser af religiøs historie at byde på

Religionen har altid domineret den irske livsstil på en eller anden måde gennem tiderne. Dette afspejles endda i det irske flag, hvis farver repræsenterer katolicisme og protestantisme, som dominerer øen. Denne historie er grunden til de meget unikke religiøse bygninger, man kan se og udforske, hvoraf den bedste nok er St. Fin Barre-katedralen.

Denne katedral er bygget i klassisk gotisk stil, hvilket ses tydeligt i de mange spir og trekantede buegange, der dominerer dens visuelle æstetik. Det ser ud som om, den blev bygget i middelalderen, men i virkeligheden eksisterede den ikke engang i 1862. Der blev afholdt en konkurrence om det overordnede design af katedralen og vinderdesignet er, hvad du ser i dag. Det tog 7 år at bygge katedralen så meget op, at man kunne holde den første gudstjeneste her.

Bliv fortrolig med hurling

Hurling, der ofte beskrives som verdens “anden yndlingssport,” ville sandsynligvis være mere populær, hvis man kunne organisere det i en professionel liga. Indtil det sker, vil dens spillere dog med glæde fortsætte med at spille og være ubetalte amatører. Mesterskabet i hurling kan tiltrække titusinder af mennesker og endda almindelige ligakampe kan tiltrække flere tusinde tilskuere.

Hurling anses for at være en af verdens ældste sportsgrene, der stadig spilles. Hvis du kombinerede håndbold med hockey, ville du komme tæt på, hvad hurling er. Spillerne bruger en stok, men de har også lov til at tage op til 4 skridt, mens de har bolden, hvilket kaldes en sliotar. Et hold scorer et point, hvis bolden går over stangen eller tre point, hvis det går i mål, når dette er bevogtet.

Kys Blarney stenen før du tager derfra!

Blarney stenen, der befinder sig i brystværn af Blarney Castle, er en stor blok af kalksten, der siges at give dem, der kysser stenen, smigerens gave. Udtrykket “blarney” i sig selv er ikke flatterende – for mange er det ensbetydende med at lyve.

Det er ikke nemt at komme til at kysse Blarney stenen. Man skal først klatre op til slottets top. Når man er der, er det nødvendigt at læne sig bagover fra kanten af ​​brystværnet. Smedejernsskinner og pejlemærker bidrager til at gøre det sikkert for folk, men højden, det gøres i, har før gjort folk bange for højder.

Før rækværket blev installeret? Da kunne man kun kysse Blarney stenen ved at hænge fra sine støvler, mens man dinglede på hovedet!

Cork er en by, der giver et unikt perspektiv på livet. Den er fyldt med sjove historiske ting og byder på muligheden for at gå på opdagelse, og denne by vil helt sikkert blive en af ​​dine nye foretrukne steder at besøge.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Irlands turistkontor

#Touristboard Ireland Tourism Authority Tourism Ireland, 5th Floor Bishop's Square, Redmond's Hill, Dublin D02 TD99 Ireland Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST #Ireland #visitIreland #iIreland #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Irland

#Irland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Irland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Irland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#ireland #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Cork
light intensity shower rain
13.9 ° C
17.8 °
13.9 °
88 %
3.1kmh
75 %
tors
13 °
fre
18 °
lør
19 °
søn
19 °
man
20 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Cork
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Cork #iCork #VisitCork #Ireland #VisitIreland #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her