Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Concord

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Concord

Fyldt med historie, kultur og charme har den lille by Concord sin oprindelse i de tidlige 1730’ere og blev hovedstaden i New Hampshire i 1808.

Concord er lille for en statshovedstad, og dette er virkelig en del af dens overordnede appel, med sin lilleby-stemning, der byder på masser af karakteristiske historiske bygninger og attraktive grønne områder, hvoraf et antal er baseret omkring den nærliggende Penacook Lake. Byens turisme er temmelig undervurderet, selvom der er mange fristende attraktioner i nærheden.

New Hampshire State House dominerer det centrale Concord, og turister vil finde ud af, at mange af de vigtigste seværdigheder er i nærheden af ​​denne bygning, herunder nogle meget anstændige restauranter, museer og periodeboliger.

Når det kommer til mulige turistattraktioner i New Hampshire-byen Concord, er valgene bestemt varierede. Mange feriegæster vælger at besøge McAuliffe-Shepard Discovery Center, hvor du kan lære alt om 1986 Space Shuttle Challenger-katastrofen, mens du tjekker de rigelige oplysninger om astronomi og rumrejser. Spænding leveres af New Hampshire Motor Speedway i nærliggende Loudon, der dateres tilbage til 1960’erne og er vært for regelmæssige NASCAR-racerbegivenheder, der til tider tiltrækker skarer på over 90.000 tilskuere.

For et kulturelt sted er Capitol Center for the Arts et populært scenekunstkompleks, der omfatter udstillingsrum og Chubb Theatre, mens Red Rivers Theatres tilbyder et udvalg af filmvisninger, herunder almindelige film og nogle mere uklare titler. På den vestlige side af centrum af Concord kan Penacook Lake prale af rigelige rekreative attraktioner og er et godt sted at komme til en eftermiddags picnic.

At være placeret på den sydlige side af New Hampshire betyder, at Concord er godt placeret til udflugter til byer som Dover, Portsmouth og Rochester mod øst, Manchester mod sydøst og Keene mod sydvest. De hvide bjerge tilbyder en overflod af sæsonbestemt interesse, ligesom Lake Region. Gå mod nord, og du når snart Contoocook Park, Penacook og Boscawen samt Merrimack River State Forest og Franklin, hjemsted for Daniel Webster Birthplace State Historic Site.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

New Hampshire Tourism

Travel and Tourism Development
100 North Main Street, Suite 100
Concord, NH, 03301

T: +1 603 271 2665

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Concord
clear sky
18.6 ° C
22.9 °
12.7 °
54 %
2.7kmh
0 %
lør
28 °
søn
26 °
man
29 °
tirs
29 °
ons
29 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Concord
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Concord #iConcord #VisitConcord #NewHampshire #VisitNewHampshire #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her