Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Concepcion

Chile

#Chile Rejser til Chile Chile er en af verdens endelige grænser. Her vil du kunne udforske sprudlende floder, smukke bjergtoppe, og massive statuer, som bare står...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Concepcion

Concepción, (Concepción de la Madre Santísima de la Luz) er et af de største byområder i Chile. Det ligger også i den mest industrialiserede region i landet. Concepción ligger omkring 500 kilometer syd for Santiago, landets hovedstad.

Concepción blev grundlagt af Pedro de Valdivia i 1550 nord for Bío Bío-floden på det sted, der i dag er kendt som Penco. På den tid fik den navnet Concepción del Nuevo Extremo.

Mere end en gang er byen blevet ødelagt af jordskælv og tsunamier. Den ene i 1570, den anden den 25. maj 1751, på hvilket tidspunkt blev det besluttet at flytte Concepción videre fra havet til dets nuværende beliggenhed i Mocha-dalen.

I dag er Concepción (eller “Conce”, som chilenere kalder den) den næststørste by i landet. Greater Concepción (Gran Concepción) er det næststørste byområde i landet med næsten 1 million indbyggere.

Universidad de Concepción, grundlagt i 1919, og med dets hovedcampus i byen blev det første private universitet i Chile. Den nærliggende havn i Talcahuano har den største flådebase i landet.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Concepcion Tourist Information

Anibal Pinto 460
Concepción

T: +56 41 274 1337

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Chiles turistkontor

#Touristboard Chile Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Chile #visitChile #iChile #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Concepción
clear sky
8.9 ° C
8.9 °
8.9 °
87 %
2.1kmh
0 %
lør
12 °
søn
11 °
man
11 °
tirs
12 °
ons
8 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Concepcion
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Chile #Concepcion #iConcepcion #visitConcepcion #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her