Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Conakry

Guinea

#Guinea Rejser til Guinea Republikken Guinea ligger i Vestafrika. Det er et land, hvor der er tales mere end to dusin oprindelige sprog. Engang kendt som...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Conakry

Conakry ligger langs Guineas kyst. Meget af byen ligger på Tombo Island, dets oprindelige beliggenhed, I den sidste generations tid er byen begyndt at vokse ind på Kaloum halvøen. I Conakry fokuserer man på de fastboende. Der gøres for tiden ikke nogen større indsats på turisme industrien. Der en dog en vis charme over byen, og dette er i nogle tilfælde rigeligt til at tiltrække turister.

Besøg Guinea National Museum når du er i Conakry. Selvom mange af værelserne i museet står tomme, kan du sagtens få en god udstilling af traditionelle og koloniale genstande at se. Der er en smuk botanisk have, der også er et besøg værd, denne giver en fantastisk udsigt over Grand Mosque.

Cirka 2 timers kørsel fra Conakry ligger Dubreka. Her finder du Soumba-vandfaldene, med den unikke trappe lignende kaskade giver faldene et vidunderlig naturlig brøl fra sig. Det er muligt at svømme i nærheden af vandfaldet og besøget kan eventuelt afsluttes med et aftenmåltid på restauranten, der ligger tæt på vandfaldet.

Conakry kan være støvet. Det kan være mudret. Det føles som om det er en million kilometer fra hjemmet. Men det er det der gør det til et charmerende rejsemål. Det giver en autentisk oplevelse for besøgende.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Conakry
broken clouds
27 ° C
27 °
25.2 °
89 %
2.1kmh
75 %
tirs
29 °
ons
29 °
tors
29 °
fre
29 °
lør
29 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Conakry
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Guinea #Conakry #iConakry #visitConakry #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her