Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Comiso

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Comiso

Du finder Comiso i det sydlige Sicilien, hvilket betyder, at der venter dig en række spændende eventyr, hvis planlægger en tur hertil inden for den nærmeste fremtid.

Med rødder langt tilbage i historien, mindst tilbage til det 2. århundrede f.Kr., plus en række moderne ting du kan nyde, byder denne by på en række vidunderlige eksemplarer af marmor i alle de mange torve, der ligger rundt omkring i området. Stedet er kendt for Comiso Luftbase og protesterne over krydsermissilerne her, og du kan nyde alt fra et glas vin til en dag på stranden, når du kommer på besøg her.

Hvad vil dit kommende besøg føre med sig ? Lad os tage et kig på, hvad din rejse gennem dette område kan byde på!

De vigtigste seværdigheder i Comiso er utrolige!

Der er mange højdepunkter på en tur til Comiso, og det hele afhænger af, hvad dit personlige perspektiv tilfældigvis er. På toppen af ​​listen finder du imidlertid de gamle varme kilder. De blev først bygget i det tidlige romerske imperium, og der er rester af mosaikker på stedet, der daterer tilbage til det 2. århundrede.

Et jordskælv hærgede hele Sicilien i 1693 og ødelagde mange af de gamle bygninger, der stolte blev stående på øen. Blandt de overlevende var Santa Maria delle Grazie, som oprindeligt blev bygget i det 15. århundrede. Selv om den blev beskadiget, er der stadig en række flotte dekorationer inde i helligdommen, der måske nok er kirkelige, men som stadig er helt vidunderlige. Højalteret har et utroligt maleri af Maratta.

En af de sidste ting, Comiso har at byde på, er kirken, der er dedikeret til Sankt Frans af Assisi. Den er bygget i det 13. århundrede og huser et gravkapel for Naselli baronerne, og der er andre gravmonumenter udstillet her, som er ganske interessante. Der ligger også et firkantet kloster ved kirken, men det blev tilføjet 200 år efter dens oprindelige indvielse.

For den bedste pizza, skal du besøge Comiso!

Hvis du søger efter en autentisk siciliansk version af pizza, eller bare af et måltid i almindelighed, vil vi anbefale, at du baner dig vej over til La Piazzetta. Spis udendørs i gården og nyd den sprøde, seje tynde skorpe, der kendetegner en perfekt pizza. Du vil helt sikkert få noget for pengene med alle de menupunkter, du finder her!

Som en alternativ mulighed, anbefaler vi et besøg på Disio Ristorante. Du bliver nødt til at reservere bord for at nyde denne restaurant, der byder på middelhavsretter tilberedt med italiensk flair. En stor del af menuen er lavet med lokale råvarer, og det hjemmelavede brød, der serveres varmt og frisk hver dag, er det bedste i verden. Den har et moderne atmosfære, et godt vinkort og fantastisk service.

Omfatter dine planer en tur til Comiso i den nærmeste fremtid? Denne by byder på masser af gode muligheder for at gå på opdagelse i din fritid. Nyd spisemulighederne, få et glimt af de gamle dage, så skal du nok komme til at more dig godt!

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Regione Siciliana

Assessorato del turismo
dello sport e dello spettacolo – Sicilia

Via Notarbartolo
90141 Palermo

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE Oplev Italien Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte,...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Italien

#Italien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Italien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Italien

#Foodie Italien Foodie Video Mad i Italien Når folk tænker på Italien, er en af ​​de første ting, der kommer til at tænke på maden. Italienerne tager...
FAQ Wiki og fakta om landet

Italien i historiebøgerne

#History Italiens historie video Historie kort fortalt Hulemalerier er blevet opdaget i Lombardiet-regionen i Italien, hvilket tyder på, at mennesker har beboet landet siden mindst det 8....
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Comiso
scattered clouds
15.9 ° C
16.1 °
14.7 °
72 %
3.6kmh
40 %
ons
16 °
tors
13 °
fre
14 °
lør
13 °
søn
13 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

“Sicily #Comiso #iComiso #VisitComiso #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Comiso
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her