Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Columbus

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Columbus

Columbus OH er opkaldt efter Christopher Columbus og byen har været Ohios statshovedstad siden 1816 – fire år efter dens grundlæggelse. Det er en hårdtarbejdende by, hvor mange af USA’s største virksomheder har valgt at placere deres hovedkvarter. Columbus er en by som byder på alt fra forsikringsfirmaer til restauranter til møbeltømrere – det er en by som formår at kombinere industri og naturens skønhed på en helt unik måde.

Mange vælger at besøge Columbus for at se en fodboldkamp, men byen har mange andre attraktioner at byde på. Inniswood Metro Gardens er en samling af offentlige haver, hvor man ikke skal betale entre. Haverne blev overført til det offentlige i 1972 og nu til dags er de hjemsted for flere end 2.000 plantearter langs deres mange vandrestier.

Goodale Park befinder sig i Victorian Village området. Parken brugtes som et opstillingsområde for soldaterne under den amerikanske borgerkrig. Den er opkaldt efter Lincoln Goodale som donerede grunden til byen i 1851 og byder på en dam, en smuk havepavillon, og et stort, åbent område, så der er masser af plads til at slappe af.

Det er naturligvis også en fantastisk oplevelse at tage på rundvisning i de gamle hjem og kirker i Victorian Village området. Disse victorianske hjem stammer for det meste fra det 19. århundrede – og de står bare og venter på, at du kommer på besøg. Saint Francis of Assisi kirken er uden tvivl også et besøg værd. Hvis det ikke er nok til at overbevise dig er Columbus også hjemsted for en af de bedste zoologiske haver i hele USA. Det er et sted hvor du bør tilbringe en hel dag.

Med en ferie i Columbus giver du dig selv mulighed for at opleve dagligdagens glæder for folk som har valgt at bosætte sig her i byen. Planlæg dig besøg snarest muligt – det bliver et eventyr du aldrig vil glemme.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Ohio Tourism

Ohio Tourism Division

T:

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Columbus
clear sky
19.4 ° C
21.7 °
16.8 °
86 %
0kmh
1 %
lør
29 °
søn
31 °
man
31 °
tirs
32 °
ons
29 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Columbus
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Columbus #iColumbus #VisitColumbus #NorthDakota #VisitNorthDakota #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her