Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Colmar

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Colmar

Colmar er en lille by, der ligger i Alsace-regionen i det nordøstlige Frankrig. Alsace er det sted, hvor Frankrig møder Tyskland, og regionen er gået frem og tilbage mellem de to lande gennem årene. Resultatet er en unik blanding af deres to kulturer.

Colmar var tilsyneladende inspiration til landsbyen i Disney-filmen Beauty and the Beast, og det er ikke svært at se hvorfor. At gå gennem gaderne er som at være inde i en barndoms eventyrhistorie.

Colmar blev erobret af franskmændene i 1673, men Tyskland erobrede hele Alsace-regionen i 1871. Regionen forblev tysk indtil efter første verdenskrig, da den blev givet tilbage til franskmændene og derefter midlertidigt blev besat af tyskerne under anden verdenskrig. Det var den sidste by i Frankrig, der blev befriet i slutningen af ​​krigen og har været fransk siden da. Men dens historie betyder, at det ikke er nogen overraskelse, at du kan se en tysk indflydelse på Colmars arkitektur.

Colmar har ikke en enorm liste over must-see attraktioner, men hvad den har er naturskønne steder overalt. Overalt ser du farverige malede huse ved vandet, træskodder, snoede brostensbelagte gader og vindueskasser draperet med blomster.

Colmar er det perfekte sted at vandre rundt og se, hvad du støder på. Lokalbefolkningen synes med rette at være stolt af deres hjem, og alt er pænt malet og vedligeholdt. Nogle bygninger er dekoreret med hængende lamper, ure og hjerter – så er der nogle få, der har taget det til det ekstreme ved at hænge cykler, stole, og hvem ved hvad der ellers er foran. I Colmar ser det ud til, at dit hus er et kunstværk såvel som et sted at bo.

Blandt husene er der en blanding af butikker, der sælger lokale produkter som chokolade og vin, samt kunst og antikviteter. Nogle af butikkerne har udsmykkede smedejernsskilte, der hænger over gaden for at vise, hvad de sælger. Der er også masser af caféer ved vandet og gemte kælderrestauranter. Og hvis du besøger Colmar i julen, er gaderne draperet med lys og fyldt med markedsboder, der sælger lokal mad, drikke og gaver.

Byen har nogle få museer at udforske, herunder Unterlinden Museum med dets berømte Isenheim Alter fra det 16. århundrede. Der er også et legetøjsmuseum og Bartholdi-museet i huset, hvor den lokale kunstner Frederic-Auguste Bartholdi blev født. Bartholdi er mest berømt for at skabe Frihedsgudinden – og du kan finde en 12 meter høj replika af statuen på vejen mellem Strasbourg og Colmar lige uden for byen.

Besøg den gotiske St. Martins kirke med sit farverige flisetag og farvet glas fra det 13. århundrede. Koïfhus var byens tidligere toldhus bygget på mødestedet mellem to store gader. Der er knap en grim bygning i centrum af Colmar, men tingene når maksimal smukhed i området nær Quai de Poissoniers, der har fået tilnavnet “Petit Venice”. Colmars Lille Venedig er det sted, hvor du finder den billed-perfekte række bindingsværkshuse malet i pastellfarver af lyserød, gul og himmelblå ved siden af ​​kanalen.

Colmar er også en god base for at udforske Alsace vinregion, som er berømt for sine hvide vine. Foruden lækre Rieslings finder du også Gewurztraminer og Pinot Gris sorter, roséer fremstillet af Pinot Noir og en lokal mousserende vin kendt som Crémant d’Alsace. Der er masser af vinbarer og butikker i Colmar, hvor du kan prøve områdets vine, men hvis du vil finde ud af mere, kan du også tage ud på Alsace Vinrute.

Den fulde rute dækker over 170 kilometer og har hundredvis af vinmarker og vinproducenter, du kan besøge. Men tættest på Colmar ligger Eguisheim, som kun er 7 km væk på cykel og er kendt for sit gode udseende såvel som sin vin. Eller hvis du vil gå længere væk, er der guidede ture til de omkringliggende landsbyer Kaysersberg, Riquewihr og Hunawihr.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Colmar Tourist Information

Office du Tourisme Colmar
Place Unterlinden
F – 68000 Colmar

T: +33 (0)3 89 20 68 92

www: website link

Tourisme Grand Est

Agence Régionale du Tourisme Grand Est
Bureau de Colmar
Château Kiener – 24 rue de Verdun
68000 Colmar

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Hvad spiser man i Frankrig

#Foodie Frankrig Foodie Video Mad i Frankrig Mange syntes at fransk mad er det bedste køkken i verden. Fra utrolig bagning til verdenskendte Michelin-stjernerestauranter stikker landets kulinariske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Colmar
clear sky
23.9 ° C
24 °
22.5 °
31 %
3.6kmh
0 %
fre
30 °
lør
31 °
søn
32 °
man
29 °
tirs
21 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Colmar
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Colmar #iColmar #VisitColmar #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her