Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Collioure

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Collioure

Den smukke kystby Collioure ligger i Côte Vermeille i det sydlige Frankrig kun 30 kilometer fra den spanske grænse.

Ligesom mange andre steder på kysten giver Collioure dig et andet indtryk afhængigt af sæsonen, du besøger det. Om sommeren er det overfyldt af turister, mens det er meget roligere uden for sommermånederne.

Landsbyens placering gør det til et perfekt sted, lige foran havet, domineret af de to største seværdigheder i landsbyen: Collioures smukke kirke, Notre-Dame-des-Anges og en enorm fæstning kaldet Château Royal de Collioure. Slottet tog en vigtig rolle i regionens historie, og faktisk var flere vigtige europæiske kongefamilier indehavere af det i nogen tid.

Ikke desto mindre er den bedste ting at gøre i Collioure bare at gå mellem de smalle gader i Moré, det gamle kvarter ved havet. På hvert hjørne finder du et malerisk sted med blomster, kunstnerisk kreativitet og restauranter med lokale middelhavsretter baseret på bl.a. ansjoser og muslinger. Det er ikke overraskende, at denne romantiske atmosfære inspirerede mange kunstnere, og i begyndelsen af ​​det 20. århundrede var byen et vigtigt center for Fauvist-malere, som Henri Matisse eller Pablo Picasso blandt mange andre.

Byens strand er stenet, men i sommermånederne nyder folk at svømme her. Det er også værd at gå til den anden side af bugten overfor det historiske kvarter for at nyde den fantastiske udsigt over byen, som er særligt charmerende omkring solnedgangen. For at afslutte dit besøg i Collioure kan du gå til den lille ø Saint Vincent, hvor du kan finde et dejligt lille kapel og nyde et andet perspektiv på landsbyen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourisme Occitanie

CRT Occitanie
15 rue Rivals
CS 78543
31685 Toulouse Cedex 6

T: +33 05 61 13 55 55

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Hvad spiser man i Frankrig

#Foodie Frankrig Foodie Video Mad i Frankrig Mange syntes at fransk mad er det bedste køkken i verden. Fra utrolig bagning til verdenskendte Michelin-stjernerestauranter stikker landets kulinariske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Collioure
broken clouds
24.9 ° C
28.5 °
22.8 °
51 %
3.5kmh
79 %
man
30 °
tirs
30 °
ons
31 °
tors
30 °
fre
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Collioure #iCollioure #VisitCollioure #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Collioure
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her