Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Coimbra

Portugal - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Portugal

#Portugal Rejser til Portugal Uanset om du elsker storbyferie eller du ønsker et rustikt tilflugtssted, der lader dig finde lidt ensomhed, byder Portugal på spændende storbyer,...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Coimbra

Coimbra ligger på en bakke nær Mondego-floden og har en historie, der dateres til den romerske æra og byen har adskillige arkitektoniske elementer, der er århundreder gamle. Du er også kun en kort dagstur væk fra kysten og dens smukke strande, solskin og blide bølger.

Der er tre spændende steder at besøge, når du er i Coimbra. Machadao de Castro-museet er et af de vigtigste i Portugal. Det ligger i det gamle biskoppalads og har adskillige kunstudstillinger.

Biblioteket på Coimbra universitetet er et af de største i landet. Gå gennem Biblioteca Joanina og se de store samlinger fra det 16. århundrede. Efter biblioteket kan du besøge universitetets botaniske have. Grundlagt i slutningen af ​​det 18. århundrede finder du traditionelle haver og drivhuse.

Seværdigheder i Coimbra

Machadao de Castro Museum

Dette museum betragtes som et af de vigtigste museer i hele Portugal. Museet er hjemsted for det gamle Episcopal Palace og adskillige kunstudstillinger. Gårdspladsen blev bygget i Middelalderen og står ovenpå et forhenværende romersk forum, som de nederste etager i museet er dedikerede til.

Coimbras universitetsbibliotek

Universitetets bibliotek er et af landets største, lige efter nationalbiblioteket. Sørg for at gå en tur igennem Biblioteca Joanina og se på inventaret fra det 16. århundrede. Ved siden af universitetet ligger New Sé Nova katedralen og Kunstmuseet

Universitets haver

Efter biblioteket bør du lægge turen forbi universitets haver. Haverne blev grundlagt sidst i det 18. århundrede og byder på traditionelle haver og drivhuse som komplimenterer stierne og fontænerne du vil se rundt omkring. Derudover er der ofte mulighed for at deltage i botaniktimer i nogle af de mange haver.

Quebra Costas trapperne

Trinene på trapperne Quebra Costas fører ned til det historiske centrum af Coimbra. Der er mange barer, caféer og butikker af alle slags, og attraktioner er også temaparken, der ligger syd for floden. I miniature genskabes landsbyer, monumenter og bygninger.

Coimbra byder på alt det bedste Portugal har at byde på. Uanset om du er til hyggelige naturstier eller travle gader i centrum vil du opleve, at Coimbra har noget for alle.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Coimbra Tourist Information

Largo da Portagem
Coimbra

T: +351 239 855 930

www: website link

Turistica Centro de Portugal

TCP/ARPT Centro de Portugal
Casa Amarela
Largo de Sta Cristina
3500-181 Viseu

T: +351 232 432 032
F: +351 232 432 030

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Portugals turistkontor

#Touristboard Portugal Tourism Authority Turismo de Portugal, I.P. Rua Ivone Silva, Lote 6 1050-124 Lisboa T: +351 211 140 200 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE PINTEREST INSTAGRAM #Portugal #visitPortugal #iPortugal #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Portugal

#Portugal #Covid19 Coronavirus status / statistik - Portugal Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Portugal

#Foodie Portugal Foodie Video Mad i Portugal På grund af sin lange kystlinje har fisk og skaldyr stor indflydelse på det portugisiske køkken. På trods af at...
FAQ Wiki og fakta om landet

Portugal i historiebøgerne

#History Portugal Historie Video Historie kort fortalt Den Iberiske Halvø, hvor Portugal ligger, har været beboet i mindst 30.000 år. I 700 f.Kr. kom keltere til området...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Portugal valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#portugal #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Coimbra
overcast clouds
20 ° C
22.8 °
20 °
55 %
3.8kmh
95 %
ons
23 °
tors
24 °
fre
29 °
lør
30 °
søn
29 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Coimbra
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Coimbra #iCoimbra #VisitCoimbra #CentroDePortugal #CenterOfPortugal #Portugal #VisitPortugal #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her