Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Cockburn Town

Turks og Caicos øerne Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Turks- og Caicosøerne

#Turks and Caicos Islands Rejser til Turks og Caicosøerne Turks og Caicos er en øgruppe, der ligger i Atlanterhavet men danner en ”grænse” til det Caribiske...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Cockburn Town

Hvis du besøger TCI, er Cockburn Town sandsynligvis en af ​​dine primære destinationer. Med sin historiske bermudiske arkitektur giver de lange og smalle gader, prydet med smukke gamle gadelamper, en malerisk atmosfære til en romantisk spadseretur i tusmørket.

Regeringsstedet blev etableret i Cockburn Town i 1766, da det var den første permanente bosættelse på Turks og Caicos. Det siges, at byen blev grundlagt på den nøjagtige placering, hvor Ponce de Leon først landede på øen. Denne historie og mere kan findes på Turks and Caicos National Museum, der ligger på Front Street. Museet er anbragt i et hjem fra kolonitiden og inkluderer adskillige artefakter, der er hentet fra skibsvrag i området.

En anden mulighed for ikke at gå glip af, mens du besøger Cockburn Town, er Hendes Majestætens Fængsel. Det fungerede stadig som et fængsel indtil 1994 og leverede over 150 års tjeneste til ønationen. I dag er det en unik museumsmulighed. Du kan besøge den primære celleblok, administrationskontorerne og tjekke klokketårnet.

Et besøg i TCI vil ofte omfatte tid på stranden. Cockburn Town Beach er simpelthen fantastisk. Det er en hesteskoformet hvid sandstrand, der er prydet af mousserende blå og smaragdgrønne farvande. Vandet er ret klart, og når tidevandet er højt, kan der være noget godt havkvæld. Mange hoteller, kroer og resorts har adgang til stranden. Du kan derefter udforske resten af ​​Columbus Landfall National Park på en strålende dag.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Cockburn Town
clear sky
27.7 ° C
27.7 °
27.7 °
79 %
8.6kmh
4 %
lør
28 °
søn
28 °
man
28 °
tirs
28 °
ons
28 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
CockburnTown
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#TurksAndCaicosIslands #CockburnTown #iCockburnTown #visitCockburnTown #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her