Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#CiudadReal

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Ciudad Real

Ciudad Real har udviklet sig med ankomsten af højhastighedstog (AVE) forbindelse til Madrid, og siden da er byen blevet en pendler forstad til Madrid. Men Ciudad Real er en blomstrende, moderne universitetsby i sig selv og har også nogle interessante seværdigheder.

I middelalderen var Ciudad Real omgivet af 4 kilometer bymure og mere end hundrede forsvarstårne. I dag er der kun lidt af disse befæstninger tilbage som kan ses ved den store byport, Puerta de Toledo, en Mudejar byport i den nordlige del af byen.

Den gotiske kirke fra 1300 tallet, Iglesia de San Pedro er den smukkeste kirke i byen. Den ældste kirke i Ciudad Real er Iglesia de Santiago fra 1200 tallet, som har et smukt dekoreret loft. Du skal naturligvis besøge Don Quixote museet, som ligger ved siden af ​​Parque de Gasset. Museet har displays vedrørende bogen og dens forfatter og også multimedieudstillinger.

Nationalparken Las Tablas de Daimiel ligger lige nordøst for byen og er en rigtig oase. Det er den mindste af Spaniens nationalparker og langs Guadiano floden kan du se kæmpe flokke med trækfugle og ynglende kolonier af vandfugle. Naturparken Lagunas de Ruidera, nordøst for Valdepeñas, er en anden ornitologisk og vandrendes hot spot. September til juni er det bedste tidspunkt at besøge disse parker for at se de fleste fugle.

Hvis du vil på en udflugt fra Ciudad Real, og det ikke skal være til Madrid, skal du besøge byen Almagro der ligger 20 kilometer øst for Ciudad Real. Brug dagen på at gå gennem de hyggelige gader og beundre de mange smukke huse. Start din sightseeing på Plaza Mayor hvor du kan se det unikke Corral de Comedias, Spaniens sidste tilbageværende og perfekt bevarede friluftsteater fra det 16 århundrede. Byen Almagro er hvert år i juli vært for en international teaterfestival. Der er også et teatermuseum i byen.

Rejser til Ciudad Real, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Ciudad Real og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Indformation Office Ciudad Real

Plaza Mayor 1
13001, Cidade Real (Castilla-La Mancha)

T: +34 926 216 486

www: Website Link

Turismo de Castilla-La Mancha

Avenida de Irlanda 14
45071 Toledo

T: +34 925248816

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Ciudad Real
clear sky
26.8 ° C
27.3 °
26.2 °
22 %
2.2kmh
0 %
man
36 °
tirs
34 °
ons
38 °
tors
37 °
fre
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
CiudadReal
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#CiudadReal #iCiudadReal #VisitCiudadReal #CastileLaMancha #LoQueNoEsperas #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her