Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Cienfuegos

Cuba

#Cuba Rejser til Cuba Når man stiger af flyet i Cuba føles det nærmest som om man bliver sendt tilbage i tiden. Der er altid liv...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Cienfuegos

Cienfuegos er en cubansk kystby som ofte omtales som Sydens Perle. Byen blev oprindeligt bosat af franske tilflyttere i starten af det 19. århundrede og var i sin tid navngivet efter Spaniens Kong Ferdinand den 7. og Høvding Jagua.

Midtbyen i Cienfuegos fik sin plads på Verdensarvslisten i 2005 på grund af dens spanske oplysningstidsarkitektur. Seks af bygningerne som står her i dag stammer fra byens grundlæggelse, mens 327 af dem stammer fra den sidste halvdel af det 19. århundrede. Det er den største samling af neoklassiske strukturer i hele Caribien.

Kystområderne i Cienfuegos er mindst ligeså smukke som midtbyen. Langs Rancho Luna Beach vil du kunne se nogle af de smukkeste solnedgange nogensinde og hvis du våger dig ud på en vandretur igennem El Nicho vil du blive mødt med gemte vandfald som bades i solstrålerne som trænger sig igennem træernes baldakin.

Der ligger naturligvis også attraktioner indenfor byens grænser, blandt andet Cubas eneste Triumfbue og Castillo de Nuestra Senora de los Angeles de Jagua. Sidstnævnte er en smuk fæstning som tårner sig over bugten. Den har stået her siden 1742. Derudover er der også mulighed for at tage i botanisk have, svømme i en saltvandslagune, udforske en cigarfabrik, og se på områdets dyreliv.

Cienfuegos er et fantastisk indgangspunkt for dig, som gerne vil udforske Cuba. Planlæg din rejse hertil snarest muligt, så du kan slappe af i paradis.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Cienfuegos Tourist Information

56 Avenue/ 31 & 33
Cienfuegos, Cuba

T: (+53) 43514653

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Cubas turistkontor

#Touristboard Cuba Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM GOOGLE+ #Cuba #visitCuba #iCuba #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Cienfuegos
broken clouds
19.1 ° C
19.1 °
19.1 °
82 %
2.6kmh
53 %
tirs
26 °
ons
28 °
tors
28 °
fre
28 °
lør
22 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Cienfuegos
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Cuba #Cienfuegos #iCienfuegos #visitCienfuegos #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her