Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Ciego de Avila

Cuba

#Cuba Rejser til Cuba Når man stiger af flyet i Cuba føles det nærmest som om man bliver sendt tilbage i tiden. Der er altid liv...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Ciego de Avila

Ciego de Avila ligger lige midt i Cuba. Byen blev grundlagt i 1840 og er hjemsted for adskillige spanske bygninger fra kolonitiden, heriblandt det fantastiske Teatro Principal. Det er en fantastisk rejsedestination for dig, som gerne vil udforske det autentiske Cuba. Teatro Principal byder på 500 pladser og regelmæssige shows. Teatret befinder sig en kort gåtur fra Parque Marti, hvilket er byens største bypark. Teatret blev bygget i 1927 og dets unikke look muliggjordes af importeret marmor og bronzeslanger.

Når du befinder dig i parken vil du opleve, at du er omringet af steder der bare venter på at blive besøgt. Du vil blandt andet finde håndværk, smykker, og lokale cigarer til overkommelige priser. Selve parken er ret stille og dermed et dejligt sted at slappe af på de varmeste dage. Derudover ligger der også en lille forlystelsespark nordvest for byen. Parken, ved navn La Turbina, byder på en håndfuld forlystelser. Tag med hestevogn eller cykel igennem byen og nyd solens varme på din hud. Der ligger også adskillige vandrestier i nærheden af byen.

Ciego de Avila byder på afslapningsmuligheder uden lige og er den perfekte destination for dig som gerne vil have et autentisk indblik i det cubanske liv. På mange måder er det en meget forsimplet by, men den er noget helt for sig selv.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Cubas turistkontor

#Touristboard Cuba Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM GOOGLE+ #Cuba #visitCuba #iCuba #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Ciego de Ávila
broken clouds
19.1 ° C
19.1 °
19.1 °
85 %
2.7kmh
68 %
tirs
27 °
ons
28 °
tors
28 °
fre
26 °
lør
23 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
CiegodeAvila
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Cuba #CiegodeAvila #iCiegodeAvila #visitCiegodeAvila #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her