Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Chios

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Chios

Chios, som ligger blot et par kilometer fra Tyrkiets kyst, er en af ​​de største af de græske øer i Ægæerhavet, og der er mange, der kender denne ø på grund af dens eksport af mastiks.
Der er en række middelalderlige landsbyer på denne ø og et UNESCO Verdensarvssted, der omfatter et kloster fra det 11. århundrede. Med en historie, der strækker sig tilbage tusinder af år, vil hvert trin, du tager, bringe dig tilbage gennem tiderne på denne ø og bidrage til at give dit liv det unikke perspektiv, det fortjener.

Der er enestående muligheder for at gå på opdagelse på Chios Slot

Chios Slot blev oprindeligt bygget i det 10. århundrede under byzantinerne, og hvad du vil se i dag, når du besøger Chios slottet, er de strukturer, der blev tilføjet for at udvide slottet i det 14. århundrede. Det gør dog ikke oplevelsen mindre, for du kan klatre op til toppen af ​​voldene og få en fantastisk udsigt over det omkringliggende område. I den nordlige del af slottet vil du også finde tyrkiske bade, og Saint George Kirken ligger i slottets hovedgade.

Mange benytter sig også af lejligheden til at besøge Nea Moni, som ligger cirka 15 kilometer inde i landet. Der kan man se en række utrolige mosaikker på klostret, som er nogle af de fineste eksempler på renæssancekunst fra et makedonsk perspektiv, man kan se i dag. Ifølge traditionen blev klostret bygget på det sted, hvor tre munke mirakuløst fandt et ikon fra Mary, Kristi moder, som hang fra et myrtetræ.

Strandene i Chios er det perfekte sted at slappe af

Der er et stort udvalg af strande, som alle kan nyde, på Chios, alle blot en kort distance fra, hvor du beslutter dig til at indkvartere dig. Der er de store, vide sandstrande, der tilbyder en kosmopolitisk atmosfære og fuld service, så du rigtigt kan nyde en dag i solen. Der er afsides primitive strande, der fører ind til skjulte turkise laguner, hvor du kan sidde og stirre ud over den Ægæiske horisont. De har alle sammen krystalklart vand, rent sand og rullesten, så det er op til dig, om du vil have en privat eftermiddag eller en, der er social – uanset hvad, vil du more dig godt.

Den mest populære strand på Chios er Karfas, fordi den tilbyder hele det udvalg af tjenester, du måtte ønske dig under dit besøg. Der er en række restauranter og barer langs stranden og fordi der også er nærliggende hoteller, kan du leje udstyr til vandsport, hvis du vil. Det er lavvandet med varmt vand, hvilket gør det perfekt for familier med små børn. Hvis det bliver for overfyldt der, og det kan det godt blive, er Megas Limnionas en alternativ mulighed for at komme væk fra nogle af folkemængderne.

Fra vindmøller ved havet og muligheder for at gå på opdagelse i naturen, er her alle de ting, du behøver for at slappe af. Planlæg en tur i dag!

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Grækenland i historiebøgerne

#History Grækenlands historie video Historie kort fortalt Tidlige arkæologiske levn tyder på, at mennesker har beboet Grækenland så langt tilbage er 700.000 år siden, begyndte mere permanente...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Hvad spiser man i Grækenland

#Foodie Grækenland Foodie Video Mad i Grækenland Mad er en vigtig del af hverdagen og kulturen i Grækenland. At spise ude er almindeligt, og der er mange...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Chios
clear sky
24 ° C
24 °
24 °
74 %
8.2kmh
0 %
man
30 °
tirs
29 °
ons
29 °
tors
28 °
fre
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
CHIOS
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Chios #iChios #VisitChios #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her