Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Chimbote

Peru Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Peru

#Peru Rejser til Peru Peru er uden tvivl en af de mest robuste lande i verden. Hvis du elsker at vandre, så er det den perfekte...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Chimbote

Chimbote ligger på Perus kyst og blev for første gang anerkendt som en by i 1835 da den primært var beboet af fiskere. Da jernbanen fandt vej til området begyndte byen ligeså stille at vokse sig større. Med tiden forvandlede den sig til en fiskehavn, dernæst et industricenter, og en blomstrende metropolis da vi nåede til 1970erne.

Chimbote har en unik beliggenhed, mellem to naturlige bugter. Samanco bugten og Ferrol bugten er begge hjemsted for gode havne og veludviklede vådområder. Området er hjemsted for adskillige frøarter og derfor naturligvis også utallige hejrer.

Tager du en kort tur syd for byen vil du hurtigt finde Chimbotes strande, hvoraf Caleta Colorada, Tortugas, og Vesique er tre af de bedste. En lidt længere tur bringer dig ud til Isla Blanca. Det er indsatsen værd, da der er mere end tre kilometers naturstrand at udforske.

De fleste rejser til Chimbote inkluderer en tur til Mountains of Youth and Peace. Fra toppen af disse bjerge vil du blive mødt men en underskøn udsigt over bugterne. Derudover bør du også planlægge en tur langs Blanca Boulevard, hvor du kan se de smukke springvand og skulpturer udført i marmor.

Der afholdes to vigtige festivaler i byen hvert år. Holy Week festlighederne er ret populære, men hvis du er på udkig efter en mere kulturel oplevelse bør du overveje at tage på besøg under Patronal Feast of San Pedrito. Festlighederne finder sted den sidste uge i juni. Denne begivenhed har rødder i det 16. århundrede og byder på bådparader og festlige begivenheder rundt omkring i byen.

Chimbote er en af de byer som du frit kan udforske i helt eget tempo. Uanset om du vælger at tilbringe mere tid i byen eller bjergene vil du finde dette område i Peru smukt og velkommende.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Perus turistkontor

#Touristboard Peru Tourism Authority Jr. Ayacucho N° 459 – Of. 102 (a media cuadra de la Plaza de Armas) T: (073) 32-0249 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #Peru #visitPeru #iPeru #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Chimbote
overcast clouds
18.3 ° C
18.3 °
18.3 °
86 %
2.9kmh
100 %
fre
22 °
lør
22 °
søn
22 °
man
22 °
tirs
21 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Chimbote
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Peru #Chimbote #iChimbote #visitChimbote #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her