Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Chihuahua

Mexico

#Mexico Rejser til Mexico Der findes to tilgange til at opleve fantastiske Mexico. Den første går ud på at besøge kystnære hoteller og de diverse udforskningsmulighederne de...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Chihuahua

Chihuahua City er hovedstaden i den mexicanske stat, hvor den deler et navn. Det er kendt for at være fødestedet for den populære Chihuahua hunderace, mens det også er vært for flere interessante steder at finde ud fra et turistmæssigt synspunkt.

Under den franske invasion af Mexico i det 19. århundrede blev Chihuahua opdaget som det sikreste sted for eksilregeringen at slå sig ned. Det gør byen til den eneste anden, foruden Mexico City, der fungerer som en national hovedstad.

På grund af denne historie får vægmalerierne på regeringspaladset en betydelig grad af betydning. Du finder flere monumenter og skulpturer, såsom La Fuerza Indomita, der også er med til at ære byens historie.

En af de bedste måder at se disse imponerende seværdigheder er at tage den lokale vogn. Trolley el Tarahumara går til alle monumenter og museer i byens centrum såvel som byens Central Park. Både klassiske og moderne skulpturer kan findes under turen.

Der er også Plaza Mayor at overveje med sin overflod af grønne områder, springvand og samling af monumenter. Frihedsenglen-monumentet, der ligger uden for regeringspaladset, har et laserlys på spidsen af ​​sværdet, der skinner stærkt og kan rotere i en fuld cirkel.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Chihuahua Tourist Information

Calle Ortiz de Campos 1506
San Felipe I Etapa, 31203 Chihuahua

T: +52 614 264 6018

www: Website Link

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Mexico valuta, Peso

1 Peso = 100 centavos. 5¢, 10¢, 20¢, 50¢ centavos $1, $2, $5, $10, $10 Pesos$20, $50, $100, $200, $500, $1000 Pesos Mexican National Bank #Mexico #Peso #mxn...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Chihuahua
broken clouds
31.5 ° C
31.5 °
31.5 °
27 %
5.6kmh
68 %
man
31 °
tirs
30 °
ons
30 °
tors
30 °
fre
31 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Chihuahua
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Mexico #Chihuahua #iChihuahua #visitChihuahua #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her