Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Chichester

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Chichester

Chichester med cirka 28.000 indbyggere ligger i West Sussex. Det er en lille og hyggelig by med en lang historie og et par interessante seværdigheder.

Chichester blev grundlagt som et romersk fort omkring år 44. En bymur i sten erstattede de oprindelige bymure af træ i begyndelsen af ​​3. århundrede, senere befæstet yderligere med tårne.

Der var et amfiteater i træ og der var et tempel dedikeret til Neptun og Minerva. Der er også fundet tegn på romerske villaer med mosaikgulve, malede vægge, glasvinduer og en form for primitiv centralvarme.

Efter romerne forlod området slog sakserne sig ned i regionen og navngav den romerske by Cissa Caester til Chichester. En katedral blev opført mellem 1076 og 1108. Denne brændte ned i 1114 og blev herefter genopbygget, men brændt igen i 1187.

Chichester fik byrettigheder i 1125 og byen blev til en vigtig havn i 1200 tallet hvorfra man sendte uld til kontinentet. Dominikanske og franciskanske munke bosatte sig i 1200 tallet og byggede flere religiøse bygninger.

Seværdigheder i Chichester

Chichester Cathedral er en af ​​Englands fineste romanske kirker. Oprindeligt bygget i 1076, blev genopbygget i det 13. århundrede, med tilføjelser i det 15. århundrede. Katedralen har et farvet glasvindue af Marc Chagall og et maleri af Graham Sutherland.

Greyfriars Kirke blev oprettet i 1269 af franciskanske munke på det sted, hvor slottet engang stod.

Det moderne kunstmuseum kaldes Pallant House ogligger i et smukt hus i røde mursten fra 1712. Samlingen omfatter værker af Picasso, Sutherland, Moore og Nash.

Rejser til Chichester, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Chichester og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Chichester Tourist Information Point

The Novium Museum
1 Tower St
Chichester PO19 1QH

T: +44 1243 775888

www: Website Link

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Chichester
broken clouds
7.2 ° C
9.4 °
5.3 °
91 %
4.3kmh
58 %
tors
15 °
fre
16 °
lør
17 °
søn
17 °
man
17 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Chichester #iChichester #VisitChichester #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Chichester
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her