Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Chicago

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Chicago

Chicago byder på nogle af de mest klassiske amerikanske oplevelser og et besøg hertil er ikke fuldendt før du har besøgt Lake Michigan og spist mindst én deep-dish pizza (og måske endda lidt gyros). Store dele af befolkningen stammer fra Polen og byen er en af de mest gæstfrie og velkommende i hele USA – og så er den naturligvis imponerende international.

Godt nok betragtes Chicago som en stærk sports by, men den er også utroligt kunstnerisk og kulturel. Tag en tur forbi Lake Michigan og tilbring en dag på Art Institute of Chicago, hvor der udstilles flere end 300.000 forskellige kunstværker, fra kunstnere fra Monet til Grant Wood. Det er et af USA’s ældste kunstmuseer.

Derudover bør du også tilbringe en dag på Museum of Science and Industry, som er den største af sin slags på den vestlige halvkugle. Museet befinder sig i Jackson Park og byder på utallige udstillinger som udforsker alt fra havearbejde til rumrejser. Herfra kan du tage videre til Adler Planetarium, Chicago Aquarium, og nogle af byens mindre specialmuseer, hvoraf der findes hundredevis. Du kan for eksempel besøge Museum of Mexican Art, Chicago History Museum, eller Museum of Contemporary Art. Hvis en fin gåtur kan friste, kan vi varmt anbefale et besøg til Bridgeview Zoo.

Chicago er fuld af interessante og tiltalende turistattraktioner og historiske vartegn. De allerbedste af disse inkluderer den berømte Magnificent Mile – del af Michigan Avenue, et mekka for shopping, der er foret med bogstaveligt talt hundredvis af butikker; Harold Washington Library – et af de største biblioteker i verden; Hancock Observatory – med en fantastisk udsigt over stjernerne om natten og spektakulære panoramaer af centrum; North Avenue Beach – hvor mange turister svømmer, soler sig og slapper af; Chicago Willis Tower (tidligere Sears Tower) – bygget i 1973 og verdens højeste bygning indtil 1996; Tribunetårnet – en af ​​de tidligste skyskrabere, bygget i 1922; og Navy Pier – en enorm mole bygget i 1914 til den lokale skibsfartsindustri og nu fuld af et enormt udvalg af underholdning og attraktioner, der i alt dækker over 20 hektar.

Der er også mange fremragende museer i Chicago, hvor det mest ansete er Clarke House Museum – byens ældste hus bygget i 1836; Museum for videnskab og industri – et af verdens største videnskabsmuseer, fyldt med praktiske aktiviteter og uddannelsesmæssig information; og Chicago Historical Society Museum – med nostalgiske udstillinger og mange interaktive udstillinger. Der er også adskillige kunstgallerier, såsom Art Institute, der rangerer blandt de bedste kunstgallerier i hele byen og udstiller malerier fra både berømte og ukendte kunstnere, herunder impressionistisk og postimpressionistisk kunst af Monet, Van Gough, Renoir og andre vigtige navne.

Chicago har mange sportsfaciliteter, herunder adskillige tilskuersport. Byen er berømt hjemsted for flere sportshold i verdensklasse, hvoraf de mest bemærkelsesværdige er Chicago Bears, der regelmæssigt spiller amerikansk fodbold på Soldier Field (tidligere Municipal Grant Park Stadium), hvor spil kan ses af mere end 60.000 siddende tilskuere. Mange verdensmesterskaber i fodboldsportsfodbold spilles i byen, og amerikansk fodbold tiltrækker et stort antal med sæsonen løber fra september til december.

Der er en række store grønne områder i Chicago, såsom Grant Park – der dækker over 120 hektar, et populært sted for både turister og lokale; den fantastiske Chicago Botanic Gardens – tiltrækker hele 1 million besøgende hvert år; Jackson Park – en spektakulær offentlig park, der blev åbnet i 1893, inklusive en traditionel japansk have på ‘Wooded Island’; og Lincoln Park – mere end 485 hektar park og anlagte haver, der giver fremragende sportsfaciliteter og hjemsted for den populære Lincoln Park zoo, en af ​​de største zoologiske haver i Amerika.

Chicago er en af de byer som byder på et unikt indblik i centralvestens kultur. Husk at tage en jakke med, uanset hvornår du vælger at rejse hertil. Det er ikke uden grund, at byen kaldes the Windy City.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Illinois Tourism

Illinois Office of Tourism

T: +1 0069405702 242

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Chicago
few clouds
-5.5 ° C
-4 °
-8 °
43 %
4.9kmh
20 %
tirs
-3 °
ons
1 °
tors
5 °
fre
9 °
lør
16 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Chicago
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Chicago #iChicago #VisitChicago #Illinois #VisitIllinois #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her