Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#ChiangSaen

Thailand Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Thailand

#Thailand Rejser til Thailand Thailand forbindes ofte med eventyr, romance, og afslapning. Landet er hjemsted for et væld af jungler og skjulte monumenter som bygger bro...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Chiang Saen

Chiang Saen er en af de mest spændende destinationer indenfor badeferie til Thailand. Det ligger ikke langt fra den Gyldne Trekant, og det idylliske område har både gode faciliteter for gæster som gerne vil slappe af på stranden og for dem som gerne vil ud og udforske Thailand. Chiang Saen er en af Thailands mest historiske regioner, hvor man både kan besøge templer, museer og paladser. Man vil føle sig som en ren opdagelsesrejsende når stiger op på ryggen af en elefant og rider ind i junglen for at se på gamle templer og helligdomme, som for længst er blevet glemt.

Chiang Saens strande er i langt de fleste tilfælde rolige og der er masser af smukke steder hvor man kan have en hyggelig picnic, solbade eller spille spil i sandet. Området omkring Chiang Saen er især kendt for de mange omkringliggende steder som både har religiøs og spirituel betydning for befolkningen. Besøg f.eks. buddhist templet fra det 14. århundrede ved Wat Phra Kaeo. Her kan man også besøge et fascinerende museum som er dedikeret til områdets specielle historie. Herudover bør man også nævne det Royale Palads og det smukke Wat Klong Wiang tempel.

Der er mange fascinerende museer som man kan besøge på en ferie i Chiang Saen, der er blandt andet en del interessante bjerg-stamme museer. Disse museer fokuserer på traditionel og lokal kultur med udstillinger der f.eks. viser værktøjer, traditioner og lokale sange og dans. Derudover er der også det betagende Oub Kham Museum, som har en uvurderlig samling af royale genstande og hellige relikvier. Og selvfølgelig vil gæster som gerne vil ned på stranden heller ikke blive skuffet i Chiang Saen. Hvis man følger Kok River, bliver man ført med til en smuk flodudmunding hvor man både kan svømme, solbade og lege i det hvide sand. Der er også nogle gode dykkerskoler i området samt andre vandsportsaktiviteter med alt fra windsurfing til kajakroning.

Alternativt kan man tage en sejltur på en af de traditionelle lange både og få en tur rundt og se på Chiang Saen’s varierede kyststrækning. Der udbydes også elefantture nede på stranden, så man kan prøve at ride ind i den tætte og grønne jungle på elefantryg.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Thailand valuta, Bath

1 Bath = 100 satang. 25, 50 satang 1, 2, 5, 10 Bath฿20, ฿50, ฿100, ฿500, ฿1000 Bath Thailand National Bank #thailand #bath #currency #thb

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Chiang Saen
overcast clouds
29.1 ° C
29.3 °
29.1 °
79 %
1.2kmh
100 %
tors
31 °
fre
28 °
lør
28 °
søn
28 °
man
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#ChiangSaen #iChiangSaen #VisitChiangSaen #Thailand #VisitThailand #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

ChiangSaen
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her