Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Chesterfield

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Chesterfield

Chesterfield er Derbyshires største by, og det er en historisk by, der ligger nord for Derby nær floderne Rother og Hipper. Chesterfield var oprindeligt et romersk fort og blev bygget cirka 70. Romerne bosatte sig sandsynligvis her, fordi området var ekstremt rigt på naturlige mineraler som tin, bly og kul.

Det romerske fort blev senere opdaget at have været bygget på et gammelt fort i jernalderen. Det menes, at romerne i begyndelsen af ​​det 2 århundrede ikke længere havde behov for fortet og forlod det.

Chesterfield fik byrettigheder i 1204 af King John og har et af de største markeder i Storbritannien, boderne er på hver side af Market Hall, som i sig selv er en historisk bygning. Midt i byen ligger de gamle og smalle gader, der udgør “The Shambles”, hvor du blandt andet kan se en af ​​Storbritanniens ældste pubber.

Hovedindustrien i middelalderen var fremstilling af uld, selvom læder også var fremtrædende. Uldindustrien trivedes indtil det 17 århundrede, før den uddøde, men læderarbejdet fortsatte med at blomstre indtil det 18 århundrede.

Spedalskhed ramte området så slemt, at der skulle bygges et spedalsk hospital dedikeret til St. Leonard og ligesom alle andre steder i det sekstende århundrede ramte pesten også Chesterfield. Der var et alvorligt udbrud i 1586-1587og igen i 1608.

Seværdigheder i Chesterfield

Church of Saint Mary and All Saints

Chesterfield er bedst kendt for sit “Crooked Spire” ved Church of Saint Mary and All Saints. Den skæve egenskab menes at være resultatet af fraværet af dygtige håndværkere, muligvis på grund af den sorte død, da dette skete kun 12 år tidligere.

Historien giver også andre grunde, Det siges at spiret var så chokeret over at høre om ægteskabet med en jomfru i kirken, at det bøjede sig for at se nærmere på det. Det siges, at hvis dette skulle ske igen, vil spiret rette sig og vende tilbage til sin sande position.

Rejser til Chesterfield, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Chesterfield og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Chesterfield Tourist Information

Rykneld Square
Chesterfield
S40 1SB

T: +44 1246 345777

www: Website Link

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Chesterfield
overcast clouds
10.6 ° C
11.6 °
8.4 °
89 %
4.1kmh
89 %
søn
16 °
man
16 °
tirs
19 °
ons
19 °
tors
17 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Chesterfield
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Chesterfield #iChesterfield #VisitChesterfield #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her