Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Cherbourg

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Cherbourg

Cherbourg-Octeville, som ofte blot forkortes til Cherbourg, ligger på Cotentin halvøen og er bemærkelsesværdig, fordi et af ​​arsenalerne for den franske flåde hører hjemme her. Den ligger i det område, som vikingerne først erobrede i det 9. århundrede og som blev brugt som en af ​​deres primære havne. Det er en by, der er blevet stærkt befæstet i årenes løb for at forhindre invasioner, især at Englænderne, men selv dette forhindrede ikke erobringen af ​​Cherbourg i 1758 under Syvårskrigen.

Dette er endda en by, der er knyttet til USA, da et af borgerkrigens søslag fandt sted lige ud for kysten. Hvis du er klar til at se alt, hvad Cherbourg har at byde på, så her er et par forslag, der kan hjælpe dig med at nyde din udflugt til denne utrolige by.

Havlivet er en del af dagligdagen i Cherbourg

Som den ligger der med udsigt over den Engelske Kanal, er det nemt at indse, at havet er en del af det daglige liv i denne by. Et af de bedste steder at få et indblik i det lokale liv er Cité de la Mer museet. Det ligger i cruise terminalen i Cherbourg og der er et stort Art Deco monument på museet, der daterer tilbage til 1933. Selve museet blev åbnet i 2002, og byder på et ubådsmuseum, Redoutable, som man kan besøge, og et cylindrisk akvarium, der viser livsformerne i deres rette vanddybde.

Hvis du gerne vil undersøge regionens naturhistorie og arkæologi nærmere, er museet Emmanuel Liais et godt sted at besøge. Musee de la Liberation er dedikeret til historien om anden verdenskrig, mens der er et stort museum med over 300 malerier, der er dedikeret til Thomas Henry, som født i Cherbourg.

Hvis du er villig til at ringe i forvejen og aftale tid, vil de private botaniske haver i Roche Fauconniere give dig nogle fantastiske muligheder for at tage billeder. Man passer her er en række usædvanlige sorter af flora og fauna, næsten 3.400 af dem, foruden eukalyptus, magnolia og arter fra den sydlige halvkugle.

Du skal have vin, når du besøger Frankrig!

Hvis du foretrækker en mere afslappet oplevelse med din vin, frem for den formelle elegance, du finder mange steder, kan vi anbefale dig at tage til Au Tire-Bouchon. Dette lille bistro har en fremragende vin bar og priserne er overraskende overkommelige. De har noget vidunderligt smørrebrød på menuen, foruden et par salater, og vinen sælges pr. glas. Hvis vejret er godt, kan du nyde din vin på den udendørs terrasse!

Hvis du leder efter lidt natteliv i Cherbourg, anbefaler vi et besøg på Le Solier. Det har været åbent i over tre årtier, og der er lidt engelsk pub atmosfære over det blandet med vinbar. Man kan lytte til live jazz den sidste torsdag i måneden, mens der spilles traditionel irsk musik hver anden torsdag. Hver dag kan de dog tilbyder en god oplevelse!

Cherbourg byder på nogle unikke steder at gå på opdagelse langs kysten, og inden for byens gader. Hvis du er ude for at more dig, uden at ville helt ned på kistebunden, så er dette den by, du vil nyde at udforske på din næste ferie!

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Cherbourg Tourist Information

Office du Tourisme Cherbourg Cotentin
14 Quai Alexandre 3
50100 Cherbourg-Octeville

T: +33 2 33 93 52 02

www: website link

Tourisme de Normandie

Comité Régional de Tourisme de Normandie
14 rue Charles Corbeau
27000 Evreux

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Hvad spiser man i Frankrig

#Foodie Frankrig Foodie Video Mad i Frankrig Mange syntes at fransk mad er det bedste køkken i verden. Fra utrolig bagning til verdenskendte Michelin-stjernerestauranter stikker landets kulinariske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Cherbourg-en-Cotentin
clear sky
21.8 ° C
21.8 °
21.8 °
60 %
4.6kmh
0 %
fre
26 °
lør
28 °
søn
24 °
man
22 °
tirs
17 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Cherbourg
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Cherbourg #iCherbourg #VisitCherbourg #Normandie #Normany #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her