Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Cheltenham

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Cheltenham

Beliggende i hjertet af de naturskønne Cotswolds, er Cheltenham en by berømt for mange ting, dens hestevæddeløb og prisvindende haver er blot to af dem.

Så har du naturligvis Regency arkitekturen i byens centrum og det livlige shoppingområde. Endvidere er byen også en fin base, hvorfra man kan udforske de omkringliggende Cotswolds og hyggelige, charmerende landsbyer.

Cheltenham anses af mange, for at være en af ​​Storbritanniens smukkeste byer. The Promenade er Cheltenhams mest berømte gade med fortovscaféer, smarte butikker og en attraktiv historie.

Cheltenham kaldes undertiden en by i en park, og når du besøger, kan du se hvorfor. Byens arkitektur er smuk, med over 2.000 bygninger fra Regency perioden, men de maleriske parker er det, der gør Cheltenham virkelig speciel.

Seværdigheder i Cheltenham

The Holst Birthplace Museum

Oprindeligt hjemsted for den berømte komponist Gustav Holst, viser dette Regency hus livet, som det var i den victorianske periode, og indeholder et fungerende victoriansk køkken.

Pittville Park & Pump Room

Den smukke park indeholder to søer, en golfbane og rummelige, velplejede græsplæner, mens det historiske Pump Room indeholder det drikkelige spavand, der oprindeligt gjorde Cheltenham berømt.

The Imperial Gardens

I næsten to hundrede år har haverne været nydt af tusinder af besøgende hvert år – ikke mindst på grund af de 25.000 planter, der årligt bruges til at skabe de omfattende blomsterudstillinger.

Sudeley Castle & Gardens

Beliggende kun otte miles uden for Cheltenham, er slottet åbent om sommeren, og besøgende har mulighed for at se nogle af de smukke malerier og artefakter indeni.

Cheltenham Town Hall

Den elegante hal er vært for festivaler i byen hele året rundt, og samtidig forbliver et koncertprogram, hvor musikken spænder fra det klassiske til det moderne.

Cheltenham Racecourse

Dette verdensberømte sted har masser af løb i løbet af sæsonen oktober til april. Hvorfor ikke tid dit besøg til at falde sammen med den populære National Hunt Festival i marts, eller besøge Hall of Fame med historien om jagt ?

A scenic tour of Cotswolds

Deltag i en naturskøn busstur hvor du vil er sammen med en guide der viser dig nogle af de smukkeste udsigter over de engelske Cotswolds.

Rejser til Cheltenham, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Cheltenham og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Cheltenham Tourist Information

The Wilson
Cheltenham Art Gallery and Museum
Clarence Street
Cheltenham
Gloucestershire, GL50 3JT

T: +44 1242 387492

www: Website Link

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Cheltenham
overcast clouds
15 ° C
16.2 °
14 °
75 %
0.9kmh
100 %
man
14 °
tirs
19 °
ons
16 °
tors
17 °
fre
18 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Cheltenham
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Cheltenham #iCheltenham #VisitCheltenham #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her