Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Charlotte

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Charlotte

Charlotte er hjemsted for en af de ældste aktive bosættelser i USA, da Catawba stammen slog sig ned i området sidst i det 16. århundrede. De første europæiske bosættelser stammer fra det 17. århundrede og udviklingen af den moderne by påbegyndtes i 1755. Byens kælenavn er Dronningebyen, til ære for Prinsesse Charlotte af Mecklenberg-Strelitz.

Igennem årene har Charlotte formået at etablere en fantastisk kultur og et natteliv som byder på magiske oplevelser uanset hvem man er. Der ligger adskillige museer rundt omkring i byen, heriblandt Bechtler Museum of Modern Art, Carolinas Aviation Museum, og Charlotte Trolley Museum. Sidstnævnte befinder sig på byens historiske sydside, hvor de første jernbaner i sin tid blev etableret, så der er en eklektisk kombination af gamle møller og moderne arkitektur som helt klart er værd at udforske.

Derudover er Charlotte også hjemsted for utallige årlige festivaler og særlige begivenheder, hvoriblandt en af de mest populære er den årlige Carolina Renaissance Festival, som finder sted hver weekend i oktober og november. Festivalen spreder sig ud over 22 hektar og byder på 11 scener, et interaktivt cirkus, dystturneringer, og meget mere.

Der ligger også utallige teatre i byen som hver især stabler regelmæssige shows på benene. Der er naturligvis også en veletableret ballet, et symfoniorkester, og et børneteater som hver især byder på regelmæssige optrædener. Derudover er der mulighed for at tage på Opera Carolina eller Charlotte Shakespeare, hvor du virkelig kan få et indblik i byens kultur og personlighed.

Charlotte er en af de byer hvor der ligger eventyr i vente uanset hvor øjet vender hen. Byens beliggenhed i nærheden af Atlanterhavets kyst er naturligvis heller ikke til at klage over. Hvis du er på udkig efter en amerikansk feriedestination kan du roligt planlægge en tur hertil.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

North Carolina Tourism

EDPNC

T: +1 800 847 4862

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Charlotte
overcast clouds
21.5 ° C
22.4 °
20.4 °
96 %
1.3kmh
100 %
tirs
33 °
ons
36 °
tors
38 °
fre
37 °
lør
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Charlotte
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Charlotte #iCharlotte #VisitCharlotte #NorthCarolina #VisitNorthCarolina #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her