Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Charlotte Amalie

Amerikanske Jomfruøer Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Amerikanske Jomfruøer

#USVirginIslands Rejser til Amerikanske Jomfruøer De Amerikanske Jomfruøer er et ø-territorie under USA, men det er ikke en official stat. Rejse til øerne er underlagt samme krav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Charlotte Amalie

Charlotte Amalie ligger på den gamle danske ø Skt. Thomas og kaldes også for porten til Jomfruøerne. Byen blev grundlagt i 1666 og selvom den har ændret navn adskillige gange har den stadig sin helt egen personlighed. Her vil du finde strande, hoteller, og udkigspunkter i verdensklasse. Der sejler hundredevis af yachts og færger igennem området hver dag.

Charlotte Amalie er kendt for sin smukke danske koloniarkitektur. Derudover er byen også hjemsted for nogle af de ældste bygninger på den vestlige halvkugle, heriblandt Skt. Thomas synagogen og Frederick lutherske kirke. Byen har også en lang pirathistorie, med historiske figurer såsom Blackbeard og Bluebeard. Der står slotte i byen som har ageret som udkigstårne siden det 17. århundrede. Nu til dags er det muligt at tage på rundvisning.

Christian fæstningen er den ældste overlevende bygning i hele øhavet og den befinder sig i nærheden af byen. Fire af bastionerne og tre af gardinmurene står her stadig. Hvis du interesserer dig for amerikansk historie kan du besøge kopien af Liberty Bell i Emancipation Park. Byen byder også på andre kopier af verdenskendte steder, såsom Magic Ice, hvilket er et is skulptur galleri inspireret af det der ligger i Oslo.

Der er naturligvis også mulighed for at dykke og snorkle i Charlotte Amalie. Tag en tur ud til Coral World Ocean Park, hvor du vil kunne tage på en rundvisning under vandet for at se det lokale koralrev og komme tæt på marinelivet på en unik måde. Charlotte Amalie byder på solskin, smukke strande, og eventyr uden lige. Det eneste byen mangler er dig.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

US Virgin Islands turistkontor

#Touristboard US Virgin Islands Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE INSTAGRAM PINTEREST #USVirginIslands #visitUSVirginIslands #iUSVirginIslands #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Charlotte Amalie
overcast clouds
28.6 ° C
29.4 °
28.1 °
87 %
0.9kmh
87 %
søn
29 °
man
28 °
tirs
27 °
ons
27 °
tors
28 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
CharlotteAmalie
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#USVirginIslands #CharlotteAmalie #iCharlotteAmalie #visitCharlotteAmalie #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her