Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Charleston

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Charleston

Officielt etableret mod slutningen af ​​det 18. århundrede blev byen Charleston hovedstad i West Virginia i 1877.

Med sin befolkning på mindre end 60.000 mennesker er Charleston en temmelig beskeden statshovedstad, men indeholder nogle interessante seværdigheder, et anstændigt udvalg af museer og masser af lilleby charme at gå rundt. Bare en kort afstand mod syd er Kanawha State Forest et stort træk med sine naturskønne vandrestier, fiskemuligheder og andre lokkende rekreative attraktioner.

I selve Charleston er Magic Island en særlig populær park, der findes ved sammenløbet af både Kanawha-floden og Elk River. Turister på udkig efter en spadseretur om eftermiddagen kan godt lide at gå langs Carriage Trail inden for South Hills-kvarteret, der fører hele vejen til den attraktive bakketop af tidligere guvernør William MacCorkle.

Hvad du vælger at gøre i West Virginias hovedstad, afhænger snarere af årstiden. Højdepunkter i byen inkluderer familie sjove dage, sommerkoncerter, gademesser og Independence Day fyrværkeri, hvor de vigtigste underholdningssteder er Culture Center Theatre, University of Charleston og Clay Center. Bemærk, at Maier Foundation Performance Hall er placeret i Clay Center og kaldes hjem af det roste West Virginia Symphony Orchestra, der regelmæssigt optræder her.

Mange af de største attraktioner har tendens til at blive fundet ved siden af ​​Kanawha-floden og i selve byens centrum, hvor Appalachian Power Park baseballstadion ligger lige ved siden af ​​Plaza East Shopping Center. En god måde at tilbringe tid i Charleston på er at interagere med lokalbefolkningen, og på Smith Street er den gamle togstation i Kanawha og Michigan Railroad nu besat af Capitol Market sammen med mange tilstødende friluftsboder, der sælger velsmagende lokale råvarer på sit allerbedste.

For en lille by forventer turister sandsynligvis ikke et så godt udvalg af museer i Charleston. West Virginia State Museum på Culture Center er et godt sted at starte, ligger på Kanawha Boulevard East og viser information og udstillinger, der vedrører emner som arkæologi, kultur, geologi, historie og paleontologi. Heritage Towers Museum er dedikeret til at dokumentere afroamerikanernes baggrund og historier og kommer med udstillinger, der koncentrerer sig om borgerrettigheder, kulminedrift og slaveri. Videnskab er dækket detaljeret på Avampato Discovery Museum, mens en smag af svundne dage tilbydes på Craik Patton House. På Clay Center for the Arts and Sciences fungerer skiftende kunstudstillinger som et ægte højdepunkt for kulturgribbe.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

West Virginia Tourism

West Virginia Tourism Office
Building 3, Suite 100
State Capitol Complex
1900 Kanawha Boulevard, East
Charleston, WV 25305

T: +1 800 225 5982

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Charleston
scattered clouds
27.3 ° C
28.3 °
26.1 °
90 %
1.3kmh
40 %
tirs
31 °
ons
33 °
tors
33 °
fre
35 °
lør
29 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Charleston
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Charleston #iCharleston #VisitCharleston #WestVirginia #VisitWestVirginia #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her