Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Chania

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Chania

Der er gode chancer for, at du, hvis du besøger øen Kreta, kommer til at tilbringe mindst lidt tid i Chania. Byen, der oprindelig blev grundlagt i den minoiske område, blev faktisk kaldt Kydonia i mange århundreder. Da Kreta blev erobret af Romerriget, blev byen tildelt status som en uafhængig bystat i imperiet. Gennem næsten al den tid, den var under romersk herredømme, prægede Kydonia selv sine egne mønter. Det var ikke til den anden byzantinske æra, at navnet på byen faktisk blev ændret til Chania. Hvorfor bør folk besøge Chania? Fordi du vil se glimt af historie, der går helt tilbage til det oprindelige minoiske koloni, når du udforsker denne store by.

Gå af vejen for at se havnen

Det, mange mennesker tænker på, når de tænker på Chania, er havnefronten. Det bedste eksempel på, hvorfor kystområdet er så mindeværdigt, er den gamle venetianske havn. Få et glimt af livet på havet, idet du går på opdagelse blandt butikker, markeder og boliger, der ligger spredt omkring denne smukke havn. Hvis du elsker calamari, kan du få virkelig friske retter, der lige er blevet hentet i havet på en række steder. Brosten fører lige op til selve havet, så du kan indånde den salte luft og betragte de skønne omgivelser, som så mange andre har gjort gennem historien.

Giv dig tid til at udforske de botaniske haver

Mange af beboerne på Kreta betragter øen som et kontinent til sig selv. Den filosofi mærkes tydeligt, når du giver dig tid til at udforske Kretas botaniske park. Den ligger bare en kort tur uden for byen mod de hvide bjerge, og den er turen værd. I selve parken vokser mange frugter og andre produkter, som de bruger i deres egne restauranter og den er hjemsted for et meget varieret dyreliv. Hvis du synes, du har lyst til det, så tag den korte vandretur på omkring to timer og oplev den kærlighed og omsorg, der gik ind i at bygge parken. Hvorfor bør folk besøger Chania? For med steder som dette, du kan udforske, vil du blive inspireret!

Ældgamle Aptara har meget at byde på

Øen Kreta er endda nævnt i Bibelen, hvilket betyder, at der bogstaveligt talt er tusindvis af års historie at udforske. På dette sted nær Chania får du et strejf af Rom… og et strejf af anden verdenskrig. Få dit billede taget ved siden af ​​de romerske vandcisterner og få det derefter taget ved siden af maskingeværer, alt sammen på samme sted! Udsigten er fantastisk, turen gennem historien vil være med til at give dig perspektiv, og gennem det hele vil du begynde at forstå, hvorfor øen Kreta er en verden for sig. Selve stedet bliver stadig udgravet, så visse faciliteter kan være underudviklede for visse besøgende, men alt i alt vil du ikke finde en mere autentisk oplevelse noget andet sted.

Byen Chania er et af ​​de mest vidunderlige steder i verden, hvor gammelt og nyt mødes. Uanset om du bare ønsker at gøre krav på en plads på en af ​​de mange strande, tage en færge og udforske kysten eller gerne vil forkæle dig selv med den lokale kultur og køkken, har Chania noget at tilbyde dig.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Grækenland i historiebøgerne

#History Grækenlands historie video Historie kort fortalt Tidlige arkæologiske levn tyder på, at mennesker har beboet Grækenland så langt tilbage er 700.000 år siden, begyndte mere permanente...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Hvad spiser man i Grækenland

#Foodie Grækenland Foodie Video Mad i Grækenland Mad er en vigtig del af hverdagen og kulturen i Grækenland. At spise ude er almindeligt, og der er mange...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Chania
few clouds
26.8 ° C
26.8 °
26.8 °
53 %
7.2kmh
20 %
man
27 °
tirs
25 °
ons
27 °
tors
28 °
fre
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
CHANIA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#greece #visitgreece #Chania #iChania #visitChania #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her