Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Chambery

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Chambery

Denne by, der ligger i Rhone Alpes-regionen i det sydøstlige Frankrig, har været hovedstad i Savoyen siden det 13. århundrede. Dens historie tiltrækker mange, der gerne vil udforske byen, især de historiske mysterier, der gemmer sig på slottet, der blev bygget af hertugerne af Savoyen, men det gør bjergene og mulighederne for at udforske naturen på nært hold også. Uanset hvad dit formål er for at udforske Chambéry, finder du en række fantastiske skjulte perler i dette samfund. Lad os se på, hvordan din rejse kunne se ud!

Elefantspringvandet er altid et besøg værd

Hvad så, hvis det er byens mest berømte vartegn? Det er berømt, fordi det er fantastisk, og fordi det er utroligt, fortjener det et besøg! Dette springvand blev bygget i 1838 til minde om Benoit de Boignes bedrifter i Indien. Skulpturerne på springvandet er ret slående, fordi de ser utroligt realistiske ud, og som enhver god skulptur, blev det til at begynde med hånet.

Ville Ancienne bør være næste stop på rejseplanen, fordi det er en af ​​de bedst bevarede små middelalderbyer i hele Frankrig. Der er en række af fantastiske skjulte gårde, høje townhouses med skodder, og masser af små torve, der er propfulde af lige så små cafeer, som alle tilbyder en fristende godbid i en eller anden form. Det er det absolut værd at slentre rundt her en dags tid!

For et hurtigt overblik over, hvordan det var at leve i Chambery i det 18. århundrede, vil en spadseretur gennem Les Charmettes give dig alt, hvad du har brug for. Tag dig tid til at nyde de fuldt anlagte haver, der er fulde af dufte af urter og blomster om sommeren. Jacques Rousseau boede her i omkring 6 år, så der er også en historisk sammenhæng her.

Chambery’s museer? Tomme, men storslåede

For mange turister er Chambery for langt fra alfarvej til et rigtigt besøg. Dette kommer bestemt dig til gode, for der er to fine museer, der vil være stort set tomme, som du kan nyde. Det første er Kunstmuseet, som for nylig blev restaureret og hvis grundsamling mest består af renæssancemalerier. Der er et mindre entré gebyr for de midlertidige udstillinger, de veksler imellem, så det skal du være forberedt på, hvis du gerne vil se dig om.

Det andet museum er Le Musée Savoisien, som ligger i et franciskanerkloster og faktisk stadig er knyttet til domkirken. De arkæologiske fund, man har opdaget i Chambery, opbevares her, og en af ​​de bedste lokaler her har en samling vægmalerier fra det 13. århundrede. Det er også lige genåbnet for nylig efter en omfattende restaurering og er klart til et langt besøg.

Chambery er en smuk by, der tilbyder folk chancen til at nyde naturen ved søen, tage en spadseretur gennem et museum eller tilbringe en afslappende stund i en privat have. Nyd alle tre oplevelser foruden dine egne planer

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Office du Tourisme Lyon

Place Bellecour
69002 Lyon

T: +33 4 72 77 69 69

www: website link

Auvergne-Rhône-Alpes Tourisme

11 bis quai Perrache
69002 Lyon

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Hvad spiser man i Frankrig

#Foodie Frankrig Foodie Video Mad i Frankrig Mange syntes at fransk mad er det bedste køkken i verden. Fra utrolig bagning til verdenskendte Michelin-stjernerestauranter stikker landets kulinariske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Chambéry
clear sky
18 ° C
21.7 °
14.7 °
58 %
1kmh
0 %
søn
24 °
man
29 °
tirs
33 °
ons
28 °
tors
20 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Chambery
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Chambery #iChambery #VisitChambery #myauvergnerhonealpes #RenaîtreIci #FeelRebornHere #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her