Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Cesme

Tyrkiet Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tyrkiet

#Turkey Rejser til Tyrkiet Mest populær i Tyrkiet Antalya – den tyrkiske rivieras travle hovedstad Den charmerende storby Antalya byder på mange kulturelle oplevelser og er centralt placeret i forhold...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Cesme

Cesme, der ligger på Karaburun halvøen, ligger lige ved havet i Tyrkiets ægæiske region og er et populært rejsemål for en ferie af hvilken som helst længde. Rent bogstaveligt betyder navnet “springvand”, og der er en række osmanniske springvand, man kan se, der ligger spredt rundt omkring i byen.

Hvis du planlægger et ophold i denne by, der har været forbundet med Homer og den trojanske krig, så planlægger du sandsynligvis at nyde de lange strande og de smaragdfarvede vande, der står til rådighed for dig. Men hvis vejret ikke samarbejder med dig, eller du har lyst til at gå på opdagelse, så får du brug for nogle valgmuligheder! Vi har samlet nogle ideer til at hjælpe dig med at udforske alt, hvad Cesme har at byde på. Hvordan kunne din rejse gennem Cesme se ud?

Det er ikke kun stranden, der dominerer Cesme

Ved første øjekast vil du bemærke, at der står en meget dominerende struktur inde i landet fra stranden i Cesme. Det er det slot, der bærer samme navn som byen. Selvom om der er en vis kontrovers omkring selve bygningen af slottet og om hvem, der rent faktisk byggede det og derefter befæstede det, hvad man ved med sikkerhed er, at det blev gjort i Bayezid IIs regeringstid.

Hvad du finder inden i slottet er virkelig betagende. Der er store haver og lunde i overflod langs murene og uden for slottets hovedport står der en statue af Hasan Pasha. Han var en orlogskaptajn, der kæmpede foran slottet og statuen viser ham med sin foretrukne tamme løve og med ansigtet vendt mod torvepladsen i Cesme. Kampen var et nederlag, men det lykkedes ham at sænke en af de russiske angribere under kampen.

Blot nogle få skridt syd for slottet ligger en autentisk karavanserai, der er bygget i det 15. århundrede. Hvis du har lyst, kan du faktisk bo der under dit ophold i Cesme, da det er blevet omdannet til et butikshotel. Hvis du fortsætter gennem byens smågader, vil du også kunne finde nogle af de traditionelle osmanniske huse, der stadig står i al deres pragt og herlighed.

Mens du er på slottet, kan det anbefales at tage en time eller to til en rundtur gennem Cesme Museet. Det har til huse i Umur Bey tårnet og her udstilles mange af de forskellige fund, der kommer fra regionen. Det meste af den permanente samling består af mønter, men der er også nogle stykker værktøj og nogle interessante stengenstande, der stammer fra bronzealderen, der gør dette et hurtigt besøg værd.

Vandsport er en af de bedste ting ved et ophold i Cesme

Selv om der er masser af plads på stranden i Cesme, er der nogle dage, hvor en eftermiddag på stranden ikke er så behagelig. Vindene blæser til tider ganske dramatisk gennem området, og dette er det perfekte tidspunkt til at tage ud at windsurfe eller kitesurfe. Alle surfing skoler i Tyrkiet, der underviser i denne færdighed, ligger i Cesme, så selvom du aldrig har været ude at surfe før, har du mulighed for at nyde denne vandsport.

Alacati området er det bedste sted at windsurfe, hvis det er det, du har planer om. Vandet er kun omkring 1 meter dybt de første cirka 700 meter fra kysten og området får specielt kraftig vind det meste af året, hvilket betyder, at alle næsten uanset alder kan komme ud på bølgerne og nyde den sport, der definerer dette feriested.

Feriebyen Ilica, som hører til Cesme, ligger blot 5 kilometer mod øst. Der findes nogle ret fantastiske varme kilder i Ilica og det er blevet et populært rejsemål i sin egen ret. Der ligger halvanden kilometer strand der, der er glat og ren, og du kan windsurfe lidt mere, hvis du har formået at slippe godt fra denne oplevelse.

For en smag af Norge, flyv til Cesme!

Selv en lang eftermiddag på stranden kan gøre en sulten, så hvad muligheder har du, mens du bor i Cesme? Et af de bedste steder, du kan vælge, er Star Restaurant, som har en række unikke tilbud, der spænder fra norske retter til Hawaii pizza, hvis det er det, du ønsker. Der er mange forskellige afskygninger af bøf på menuen, hvis du leder efter et solidt måltid, og du hvis du vælger deres pasta carbonara, kan det ikke gå helt galt.

Hvis du leder efter nogle lokale smagsoplevelser under dit ophold i Cesme, kan vi på det kraftigste anbefale at prøve Tikos Café. Fra det første øjeblik, mødes du af en osmannisk stemning, der er perfekt til et middagsmåltid. Det ligger lige ud for kysten på Sokak og der talrige retter med grillede skaldyr og kød at vælge imellem – for ikke at nævne en dejlig feststemning, nogle aftener til langt ud på natten!

For smagen af mad hjemmefra er der også et ret godt udenlandsbritisk sted i byen, der hedder No Problem Bar. Der har de vidunderlig traditionel engelsk morgenmad og de har pub quiz halløjet, hvis du nyder at besvare trivia spørgsmål. Der foregår også en regelmæssig bogudveksling i denne venlige lille restaurant. Blot kan det være en god ide at undgå de mange souvenirhåndklæder, de tilbyder dig til når du skal på stranden.

Er du klar til at gå på opdagelse i Cesme?

Fra slottet på toppen af bakken til strandene, der ligger langs vandet, er der altid noget at se og gøre i denne smukke by, der vil lade dig slappe af. Uanset om du bare ønsker at være en typisk turist og se på museer og andre kulturelle tilbud, eller om du blot ønsker at få et par drinks og noget fremragende mad, vil Cesme være i stand til at opfylde alle dine behov, så du kan slappe af med stil.

Hvis du er træt af at besøge feriesteder, der bare ikke synes at tilfredsstille dig, er det tiden at planlægge en tur til Cesme. Den har alt, hvad du nogensinde kunne få brug for, til at hjælpe dig med at slappe af, og som en ekstra bonus kan du komme ud på bølgerne og more dig. Sol, vind, og strand – hvad kan ønske sig mere på en fantastisk ferietur?

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Cesme Tourist information

Musalla, 1001. Sk. No:4
35930 Çeşme/İzmir

Tel: +90 232 712 66 53

Website

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tyrkiets turistkontor

#Touristboard Turkey Tourism Authority US 5055 Wilshire Boulevard, Suite 850, CA 90036, Los Angeles, (+1 323 9378066) 821 United Nations Plaza, N.Y.10017, New York, (+1 212 6872194) Massachusetts Avenue...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Cesme Boutique & Luksushoteller

#Cesme Cesme Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Oplev Cesme Vil du virkelig føle dig som udlænding, mens du er...
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyrkiet

#Tyrkiet #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyrkiet Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Hvad spiser man i Tyrkiet

#Foodie Tyrkiet Foodie Video Mad i Tyrkiet Tyrkiets køkken er en blanding af påvirkninger fra de forskellige kulturer, der har beboet Tyrkiet gennem århundreder, hvor Middelhavets indflydelse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Çeşme
clear sky
24.8 ° C
24.8 °
24.8 °
53 %
1.5kmh
0 %
man
25 °
tirs
22 °
ons
23 °
tors
24 °
fre
24 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
CESME
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Cesme #iCesme #VisitCesme #Turkey #VisitTurkey #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her