Søgning - indtast sætning eller del af ord
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Cayman Islands

Video præsentation

Se en præsentations video fra landet og bliv inspireret til en rejse

Rejser til Caymanøerne

Caymanøerne, der ligger i det vestlige Caribiske hav, ligger lige syd for Cuba og øst for Mexico. Det betragtes ofte som et sted med stor velstand, men der er mange attraktioner, der kalder besøgende til kysterne på dette smukke sted.

Her begynder turen på Grand Cayman øen, hvor Seven Mile Beach strækker sig langs havet. Hvide sandstrande møder det smaragdgrønne vand, og i baggrunden står resorter i verdensklasse parat til at opfylde dit mindste ønske. Slik sol, drik din yndlingscocktail og nyd de stille stunder mens bølgerne sagte ruller ind.

Havlivet omkring Caymanøerne er storslået, og alle tre øer byder på muligheder for at snorkle og dykke. Husk at spørge, hvor du kan svømme med rokker, såsom i Stingray City. Der er to forliste skibe ud for kysten på Cayman Brac, der er værd at udforske, og der er mange flere ud for Grand Cayman.

Under dit ophold anbefaler vi dig at sætte tid til side til at udforske Hell. Der er forskellige meninger om, hvordan området fik sit navn, men ingen bestrider områdets skønhed. Med de storslåede sorte kalkstensformationer, er det et syn, man ikke ser mange steder i verden. Blandt yderligere attraktioner, kan man se udsigtstårnet på Grand Cayman, East End fyrtårn og Cayman skildpaddefarm.

Et ophold på Caymanøerne kan være en femstjernet oplevelse. Du kan gå på opdagelse, eller du kan finde dit eget lille hjørne på stranden – alt efter, hvad du er i humør til. Det er derfor, dette caribiske rejsemål altid er et favoritvalg for folk, der gerne vil en tur i troperne.

 

Kort

Landekort som du kan bruge til at beregne afstande

Byguider

George Town

#George Town Rejser til George Town George Town er måske nok en populær anløbshavn, som den ligger der på Grand Cayman Island, men den er også...

Godt at vide

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Caymanøernes turistkontor

#Touristboard Cayman Islands Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #CaymanIslands #visitCaymanIslands #iCaymanIslands #touristinformation #touristoffice #touristboard  

Vejr og vejrudsigt

Cayman Islands
scattered clouds
28.6 ° C
28.6 °
28.6 °
73 %
4.9kmh
47 %
tirs
29 °
ons
30 °
tors
29 °
fre
29 °
lør
29 °

 

Hvad syntes andre om rejser til landet ?

Her kan du se hvad andre syntes om rejser til landet. Du kan også selv give din anbefaling og du kan skrive dine gode eller dårlige rejseoplevelser i kommentarfeltet.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
CaymanIslands
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Mest søgte hashtags på siden:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#CaymanIslands #VisitCaymanIslands #Americas #Caribbean #TouristInformation #Adventure #Holiday

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her