Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Cayenne

Fransk Guyana

#French Guiana Rejser til Fransk Guyana Fransk Guyana, eller bare Guyane, er en oversøisk del af Frankrig, der ligger langs Sydamerikas nordatlantiske kyst. Fransk Guyana har ekstremt...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Cayenne

Beliggende ​ved ​Atlanterhavets kyst er Cayenne porten til Sydamerika. Byen er hovedstad i Fransk Guyana, hvilket betyder at rejse hertil for mange er en simpel og nem proces, det er simpelt hen Europa i Sydamerika, For nogle er alt hvad der kræves et nationalt identitetskort.

Denne region i Fransk Guyana blev ignoreret af tidlige kolonister i mere end en generation, fordi klimaet var dårligt og mulighederne for at få noget som helst ud af området var lig ingenting. Frankrig etablerede en første koloni i 1604 og Cayenne grundlagdes i 1643. Der var mange konflikter i de områdets tidlige år involverende Holland, Storbritannien og Portugal, inden Fransk kontrol blev genetableret i 1814. Herefter tjente området som en af frankrigs værste og mest berygtede straffekolonier indtil 1938.

Meget af livet i Cayenne centrerer sig omkring byens kommercielle distrikt. Hovedgaden, Avenue de General de Gaulle, hvor du finder utallige forretninger, caféer og restauranter. Sørg for at se Place des Palmistes på hovedtorvet i den gamle by med den smukke palmeformede park.

Besøg Fort Ceperou under dit ophold også. Bygget i det 17. århundrede, kan det findes på toppen af ​​en lille bakke i centrum af byen. Herfra kan du få en af ​​de bedste panoramaudsigter over området.

Prøv også Place des Amandiers for en vidunderlig udsigt over havet. Om aftenen er det stedet hvor par samles. Det er også en chance for at spille petanque.

Cayenne er en fantastisk feriemulighed. Det er en by, der stadig er en del af Europa, trods den er en del af et andet kontinent, og det skaber en fantastisk chance for at udforske og opleve.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Cayenne Tourist Information

Rue Louis Blanc
Cayenne 97300

T: +594 594 39 68 83

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Cayenne
clear sky
26.2 ° C
26.2 °
23 °
86 %
1kmh
0 %
lør
29 °
søn
27 °
man
29 °
tirs
28 °
ons
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Cayenne
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#FrenchGuiana #Cayenne #iCayenne #visitCayenne #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her