Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Castries

Saint Lucia - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Saint Lucia

#Saint Lucia Rejser til Saint Lucia Saint Lucia er en selvstyrende ø, der ligger i det østlige Caribiske Hav. Det er en del af øgruppen de...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Castries

Et besøg i Saint Lucia er ufuldstændigt uden at bruge lidt tid i hovedstaden Castries. Byen er bygget på genvundet land og fungerer som en beskyttet havn, giver toldfri shopping, og der er masser af smukke strande at nyde.

Grundlagt i 1650, da en gruppe franskmænd grundlagde et fort på stedet, er Castries blevet genopbygget flere gange siden det 17. århundrede. Det er et stort område af turisme, der fungerer som et fælles stop for krydstogtskibe. Der er nogle fantastiske muligheder uden for de fælles trafikruter, men hvis du ved, hvor du skal kigge.

Prøv at komme til markedet på Jeremie Street tidligt, lige som leverandører begynder at acceptere salg. Du vil slå forelskelsen af ​​mennesker, der kommer fra et dokket krydstogtskib og komme til at udforske, hvad der er tilgængeligt før nogen andre. Dette er en fantastisk måde at finde tilbud uden for de ofte travle toldfrie områder.

Gå også ud til Morne Fortune. Du finder det lige under regeringshuset. Dette udpegede synspunkt er det perfekte sted at tage et par fotografier på en smuk dag. Du kan også slappe af på Derek Walcott Square, bage i solen på Vigie Beach eller finde noget godt at spise på en lokal café langs pladsen.

Snorkling, dykning og anden vandsport gør det også muligt at vælge dit eget eventyr. Du finder Castries sammen med hele Saint Lucia som et sted med spændende muligheder.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Castries Tourist Information

1 Bella Rosa Rd. Gros Islet
Castries
Saint Lucia

T: +1758 458 7101

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Saint Lucias turistkontor

#Touristboard Saint Lucia Tourism Authority Head Office 1 Bella Rosa Rd. Gros Islet Post Office Box 221 Castries Saint Lucia T: (758) 458 7101 Social Media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #SaintLucia #visitSaintLucia #iSaintLucia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Castries
few clouds
29.8 ° C
30.1 °
29 °
62 %
5.7kmh
20 %
tors
29 °
fre
28 °
lør
27 °
søn
28 °
man
29 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Castries
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#SaintLucia #Castries #iCastries #visitCastries #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her