Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Castelmezzano

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Castelmezzano

Castelmezzano bliver jævnligt kåret til at være en af ​​de smukkeste landsbyer i Italien. Du finder det i provinsen Potenza, klemt fast på en bjergside, hvor husene ligger lige ved kanten af ​​en utrolig kløft.

Det er en af ​​de højeste landsbyer rundt omkring på 985m og tilbyder en af ​​de mest spændende vandreture i en landsby overalt i Italien.

Mange besøger Castelmezzano for at se noget af det mest fantastiske landskab, som Italien byder på. Ikke alene har du toppene tårnende omkring dig, det er også muligt at gå en tur langs Caperrio-strømmen, hvor forladte møller står malerisk mod landskabet.

I landsbyen er Chisea Madre di S. Dell’Olmo Maria et mesterværk fra det 13. århundrede. Indeni er en statut fra det 14. århundrede kaldet “Madonna of the Elm”. Madonna delle Grazie-kapellet er et andet vidunderligt sted at besøge med sin fantastiske barokarkitektur.

Selvom Castrum Medianum nu er i ruiner, er placeringen af ​​dette normanniske slot blevet åbnet for besøgende. Væggene kan være i ruiner, selvom der er en trappe at forcere, som vil give dig en fantastisk udsigt over området.

Fra Castelmezzano kan du også tage til la Citta Sotterranea i Matera. Opført som et verdensarvssted i 1993, er det et tæt netværk af huler, der blev forvandlet til et af de første store samfund i Italien.

Castelmezzano tilbyder det hele. Der er historie at finde med hvert fodtrin. Naturlige vidundere er tilsyneladende overalt. Du kan trives i den lokale kultur og nyde det fantastiske køkken. Hvis du er klar til at udforske Italien, er denne lille landsby et glimrende første stop.

Rejser til Castelmezzano, Italien

Læs om og få inspiration til en tur i byen, tjek de billigste flybilletter og hoteller i Castelmezzano og Italien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Basilicata Tourist Board

Agenzia Promozione Territoriale della Basilicata
Via De Viti De Marco 9
75100 Matera

T: +39 0835 331983

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE Oplev Italien Fra Toscanas bølgende bakker til Roms ældgamle porte,...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Italien

#Italien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Italien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Italien

#Foodie Italien Foodie Video Mad i Italien Når folk tænker på Italien, er en af ​​de første ting, der kommer til at tænke på maden. Italienerne tager...
FAQ Wiki og fakta om landet

Italien i historiebøgerne

#History Italiens historie video Historie kort fortalt Hulemalerier er blevet opdaget i Lombardiet-regionen i Italien, hvilket tyder på, at mennesker har beboet landet siden mindst det 8....
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Castelmezzano
few clouds
20.9 ° C
20.9 °
20.9 °
53 %
2.8kmh
18 %
fre
20 °
lør
25 °
søn
26 °
man
25 °
tirs
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

“Veneto #Castelmezzano #iCastelmezzano #VisitCastelmezzano #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Castelmezzano
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her