Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#CastellonDeLaPlana

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Castellon de la Plana

Middelalderbyen Castellon de la Plana er et godt udgangspunkt, hvis du vil udforske Castellon og kysten. Det er en lille by med hyggelige gader der let kan udforskes til fods.

Byen blev grundlagt i det 13 århundrede. Katedralen Santa Maria de la Asuncion er blevet genopbygget mere end én gang siden dengang og er stadig ikke færdigbygget! Gå ikke glip af det 15 århundrede, 58 meter højt klokketårn i El Fadri, byens berømte monument.

Basilica de Santa Maria de Llado har dejlige anlagte haver, det 18 århundrede kloster Las Capuchinas og Ajuntament, rådhuset er andre bemærkelsesværdige bygninger, som du skal se under dit besøg i byen.

Museum de Bellas Artes har store enorme samlinger af malerier, keramik og skulpturer. For de der interesserer sig for verdensrummet og planeterne har Castellon også et godt Planetarium.

Tag dig tid til at slentre rundt i det gamle kvarter i Castellon: Plaza de Santa Clara, Plaza de la Pescaderia og Plaza Mayor. Fremragende tapasbarer findes på Plaza de Santa Clara, så sørg for at prøve nogle af de typiske retter fra Castellon.

Hvis du trænger til tid ved havet kan du tage til nærliggende Benicassim der hvert år holder den verdensberømte internationale festival i Benicassim, en fire-dages pop- og indiemusik festival afholdes i juli. Du kan også vælge en mere rolig dag og besøge det idyllisk beliggende 17 århundrede karmelitter kloster Desierto de las Palmas, der ligger i naturparken med samme navn. Klosteret er stadig beboet af karmelitter nonner i dag.

Du kan også vælge en anden vej ind i landet og besøge middelalder byen, Morella. Det er uden tvivl den mest attraktive by i Castellon. Den klippefyldte bakke som Morella er bygget på, stiger pludseligt op fra det flade land og det hele er imponerende domineret af borgen Morella. Også værd at se er kirken Santa Maria la Mayor, der stammer fra det 14 århundrede. Læg mærke til den smukke vindeltrappe, lavet i marmor.

Rejser til Castellon de la Plana, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Castellon de la Plana og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Office Castellon de la Plana

Plaza María Agustina 5
12004, Castellón (Valencia)

T: +34 964 358 688

www: Website Link

Turismo de Valencia

Agència Valenciana del Turisme
Ciutat Administrativa 9 d’Octubre
Torre 2 -planta 3. C/ Castán Tobeñas 77
46018 Valencia

T: +34 961209800

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#CastellonDeLaPlana #iCastellonDeLaPlana #VisitCastellonDeLaPlana #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

CastellonDeLaPlana
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her