Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#CasamicciolaTerme

Italien

#Italy Rejser til Italien Det bedste i Italien Ja, det er et svært spørgsmål, men lad os prøve at kigge nærmere på det. Start med at tage...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Casamicciola Terme

Casamicciola Terme er stedet at tage til, når du vil nyde en helt fantastisk udsigt og nyde noget lige så fantastisk på tallerkenen foran dig. Der er næsten ikke noget bedre sted at være, hvis du ønsker at opleve det autentiske italienske køkken.

Cantinando

Her kan du prøve en vin menu, der er domineret af lokale røde, skaldyr lavet på en måde der formentlig vil være helt ny for dig og naturligvis med friske friske råvarer tilberedt med italiensk flair. Uanset om du ønsker grillet blæksprutte eller en velsmagende tun carpaccio, vil du få en stor gastronomisk oplevelse på denne familie ejede restaurant der gør alt for at sikre at du er tilfreds.

My

Find dig et terrasse bord er og du vil ønske at dit måltid varer lang, lang tid, den fantastiske udsigt er med i prisen for middagen. Der er forskellige tilbud, der tilbydes hver dag, plus en menu fyldt med spændende traditionelle retter, mange af dem dog med et moderne twist. Hvis du kun har tid til et måltid i løbet af dit ophold i Casamicciola, så skal du måske overveje at gøre det bliver her.

Pizzeria Catari

Hvis du leder efter et måltid, der er rimeligt overkommeligt i pris og rimeligt hurtigt serveret, så er Pizzeria Catari et solidt og godt valg. Du kan finde en kæmpe menu med traditionelle pizza retter. Husk at prøve Caprese salat der gør sig overraskende godt sammen med en af de lækre pizzaer.

Casamicciola Terme tilbyder besøgende mulighed for at opleve Italien på en autentisk måde. Uanset om venter på en færge eller tilbringer flere dage i denne region, vil du ikke blive skuffet over den smukke udsigt eller hvad der venter foran dig ved bordet.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Regione Campania

via S. Lucia 81
80132 Napoli

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Italiens turistkontor

#Touristboard Italy Tourism Authority ENIT -  Italian National Tourist Board Via Marghera 2 00185 Rome T: (+39) 06 497 11 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE#Italy #visitItaly #iItaly #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Italien

#Italien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Italien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Italien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#italy #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Casamicciola Terme
light rain
27.3 ° C
29.6 °
26.4 °
86 %
2.7kmh
94 %
tors
27 °
fre
25 °
lør
24 °
søn
25 °
man
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

“Campania #CasamicciolaTerme #iCasamicciolaTerme #VisitCasamicciolaTerme #Italy #VisitItaly #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

CasamicciolaTerme
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her