Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Casablanca

Marokko Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Marokko

#Morocco Rejser til Marokko Marokko er et af de mest romantiske steder du overhovedet kan besøge i hele Afrika. Udover de lange kystlinjer ved Middelhavet og Atlanterhavet...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Casablanca

Casablanca, som er den største by i Marokko, er øjeblikkeligt genkendelig på grund af den berømte film med Humphrey Bogart og Ingrid Bergman fra 1942. Den romantik, der blev følt i filmen, er også noget, du føler, når du først sætter fod i denne moderne by. Filmen tilfredsstillede sjælen på en meget unik måde, og det gør denne smukke by, der ligger ved Atlanterhavet, også. Palmeoverskyggede gader oplyses af smukke solnedgange næsten hver eneste dag, og det er bare starten på de mange seværdigheder denne by har at byde på.

De religiøse seværdigheder i Casablanca er i verdensklasse

Den mest bemærkelsesværdige seværdighed i Casablanca er Hassan II-moskeen. Den er bygget til at rumme over 25000 bedende på en almindelig dag og kan udvides til at rumme over 80000 om nødvendigt. Det er også den eneste moské i byen, ikke-muslimer kan besøge. Dette er muligvis et af de fineste eksempler på marokkansk påvirket arkitektur, der eksisterer i dag. Du vil finde, at håndværket er af højeste kvalitet! Du er nødt til at booke en rundvisning, før du selv tager ud for at se den.

Jødedommen har også stor indflydelse i Casablancas gader, selv om mange af dem forlod stedet efter byens ødelæggelse sidst i det 15. århundrede. En af de store kirkegårde i byen er den jødiske kirkegård, og der er også et fantastisk museum for den marokkanske jødedom, hvis du holder af religiøse artefakter. Det er et lille museum, der ligger lidt af vejen, men kunstværkerne alene er turen værd, hvis du nyder religiøs historie.

Nattelivet i Casablanca er fantastisk

Der er flere små barer, caféer og kabareter, der tilbyder levende musik og en autentisk atmosfære, så du kan nyde det marokkanske natteliv. Vores anbefaling er at tage ud til Brooklyn Bar, hvor temaet vil være New York, men oplevelsen er virkelig lokal. Det er heller ikke det nemmeste sted at finde og den forreste del af bygningen kan være en smule skræmmende, men indeni vil du få en fantastisk oplevelse.

For en endnu mere menneskefyldt natkluboplevelse er Cabaret Oriental Embassey sandsynligvis det bedste valg, hvis du skal i byen en aften. Stedet er propfuldt hver aften og har en række kabaret sangere, der optræder på traditionel vis. Der er entré, men dette gebyr inkluderer din første drink. Der er dyrere og finere etablissementer, men netop denne kombinerer en god pris med kvalitet, så man kan more sig godt på næsten ethvert budget.

Er du klar til at besøge Casablanca for at se det selv? Disse forslag vil, sammen med dine egne ideer, hjælpe dig med at skabe den perfekte ferie. Man kan virkelig stadig finde romantik på en bygade, og Casablanca er bevis på det!

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Casablanca Tourist Information

Délégation Régional Du Tourisme Du Grand Casablanca
Rue Omar Slaoui
Casablanca 20100

T: +212 5222 71177

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Marokkos turistkontor

#Touristboard Morocco Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM #Morocco #visitMorocco #iMorocco #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Casablanca
clear sky
26.4 ° C
29.1 °
23.8 °
65 %
7.6kmh
0 %
søn
25 °
man
25 °
tirs
26 °
ons
26 °
tors
26 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Casablanca
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Morocco #Casablanca #iCasablanca #visitCasablanca #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her