Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Cartagena

Colombia

#Colombia Rejser til Colombia Colombia er lidt af en udfordring. Landet er ikke hjemsted for lige så mange turistattraktioner som der er at finde i dets...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Cartagena

Cartagena er en smuk havneby ved Colombias kyst. Det er en by der har bevaret sporene af den spanske indflydelse gennem årene, med nogle peruvianske flair her og der. Fortet og den gamle by er udpeget som en verdensarvssted.

Siden 1984 har UNESCO oplistet de omfattende befæstninger af havnen, fortet og forskellige monumenter, som Cartagena tilbyder. Det er det bedst bevarede og mest omfattende samlede begyggelse af sin slags på kontinentet. Arkitektur fra det 16. århundrede står i smalle gader og stræder og skaber en samlet oplevelse, der er smuk og unik.

To spændende museer skal du se i Cartagena. Det første er Naval del Caribe, som ligger i en stor kolonistil bygning. Det har to hovedudstillings temaer, der er søfartsudstillinger fra kolonitiden og republikkens æra. Det andet er Museum for St. Maria Bernarda Butler, der grundlagde “Vor frues franskiskanske søstre”.

Der er adskillige festivaler der afholdes i Cartagena gennem hele året og hver af disse tilbyder masser af spændende oplevelser. Den internationale musikfestival afholdes i 10 dage i byen. Festivalen for ​​slik i april er naturligvis meget populær, ligeså er festen den 11. november for at fejre den nationale uafhængighed.

Cartagena har mange bygninger med smukke facader, århundrede gamle teatre, der stadig bruges regelmæssigt og der er lagt vægt på tradition og historie. Dette gør byen til en interessant og indbydende destination.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Cartagena Tourist Information

Cl. 13 #1-25, Cartagena
Provincia de Cartagena

T: +57 5 6650515

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Colombias turistkontor

#Touristboard Colombia Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Colombia #visitColombia #iColombia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Cartagena
clear sky
27.8 ° C
27.8 °
27.8 °
89 %
1.5kmh
0 %
tirs
28 °
ons
28 °
tors
29 °
fre
28 °
lør
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Cartagena
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Colombia #Cartagena #iCartagena #visitCartagena #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her