Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Carlisle

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Carlisle

Carlisle er en historisk by i Cumberland i det nordvestlige England. Carlisle ligger ved sammenløbet af floderne Eden, Caldew og Petteril, 16 kilometer syd for den skotske grænse.

Carlisles tidlige historie er præget af dens status som en romersk bosættelse, der blev etableret for at betjene fæstningerne på Hadrians mur. I løbet af middelalderen blev Carlisle på grund af sin nærhed til kongeriget Skotland en vigtig militær højborg.

Carlisle Castle, stadig relativt intakt, blev bygget i 1092 af William Rufus og tjente engang som fængsel for Mary, Queen of Scots. Slottet huser nu Hertugen af ​​Lancasters Regiment og Border Regiment Museum. Byen fik status som en by, da bispedømme blev dannet i 1133, og klosteret blev til det der i dag er Carlisle Cathedral.

Tekstilfremstilling under den industrielle revolution betød en socioøkonomisk transformation i Carlisle, som udviklede sig til en tætbefolket industriby. Dette kombineret med den strategiske position gav mulighed for udviklingen af ​​Carlisle som en vigtig jernbaneby, hvor syv jernbaneselskaber delte Carlisle banegård.

Carlisle er i dag er det vigtigste kulturelle, kommercielle og industrielle centrum for det nordlige Cumbria. Byen har de vigtigste campusser ved University of Cumbria samt en række museer og kulturarvscentre.

Seværdigheder i Carlisle

Carlisle har et kompakt historisk centrum med et slot, katedral og semi-intakte bymure samt andre middelalderlige bygninger, herunder Guildhall og Tithe Barn. De tidligere domstole eller citadeltårne, der indtil 2016 også fungerede som kontorer for Cumbria County Council, blev designet af Thomas Telford, hvor det østlige tårn indbefattede en del af bygningen fra 1500 -tallet.

Den første Citadel bygning var en Tudor befæstning, der erstattede middelalderens engelske port, designet af den moraviske militæringeniør Stefan von Haschenperg i 1541.

Ved siden af Citadellet ligger Carlisle station, tegnet af William Tite i neo Tudor stil, der betragtes som en af de vigtigste tidlige jernbanestationer i England.

Rejser til Carlisle, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Carlisle og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Carlisle Tourist Information Centre

Old Town Hall
Market St
Carlisle CA3 8JE

T: +44 1228 598596

www: Website Link

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Carlisle
scattered clouds
10.7 ° C
12.1 °
9 °
85 %
4.1kmh
37 %
søn
15 °
man
13 °
tirs
16 °
ons
15 °
tors
13 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Carlisle #iCarlisle #VisitCarlisle #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Carlisle
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her