Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Cardiff

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Cardiff

Cardiff har altid haft en unik plads i historien. Oprindelsen af byen i denne region daterer helt tilbage til den romerske besættelse af området.

Et besøg på Cardiff Castle er som at tage en tur tilbage i tiden, da resterne af borgen blev bygget oven på det oprindelige romerske fort, der beskyttede bosættelser i det walisiske område. Man har fundet forter fra jernalderens i regionen og neolitiske gravkamre i området går tilbage til 6000 f.Kr.

Hvis du tager et øjeblik til at undersøge årskalenderen for Motorpoint Arenaen, så er der en god chance for, at der vil være flere shows, du kan tænke dig at se. Flere internationalt kendte kunstnere tager til Cardiff hvert år for at optræde på arenaen, men det er ikke den eneste måde, du kan få lidt god musik med, mens du er i byen. Der afholdes også en række musikfestivaler i Cardiff hvert år, især Big Weekend Festival, som holder gratis forestillinger med kunstnere i verdensklasse på flere steder rundt omkring i byen.

Hvis du nogensinde har set showet Torchwood, vil du straks genkende Millennium Centre. Det nationale orkester hører hjemme i centret, men der er også masser af butikker, restauranter og barer, man kan nyde, før man udforsker området omkring Cardiff Bay. Der er 8 kunstforeninger, der har til huse i centret, fra komedie til opera og alt ind mellem, og det hele kan tilbyde dig et lokkende glimt i centrum af walisiske perspektiver.

Hvis lærerig sjov for hele familien er lige, hvad du er ude efter på din ferie, vil du ikke finde et bedre sted end Techniquest til at opfylde dine behov. Med interaktive, håndgribelige videnskabelige udstillinger og sjove metoder, vil børn i alle aldre finde nye måder, hvorpå de kan blive begejstret over teknologi og videnskab. Det er en af de eneste måder, man kan sikre, at hver dag kan være den bedste dag nogensinde!

Mens vi er ved museer og indlæringsmuligheder, er endnu et godt sted at besøge St. Fagans National History Museum. Det er et af de største og bedste friluftsmuseer i hele Europa og giver et realistisk indblik i, hvordan livet var i Wales i det 16. århundrede. Områdets udendørsarealer blev doneret til befolkningen i Wales af jarlen af Plymouth og der er omkring 30 historiske bygninger, herunder slottet, som er værd at udforske, når du har lidt tid.

Er du klar til at besøge Cardiff? Fra det Nationale Uldmuseum til Legion-museet og den udsøgte havnefront, har denne by noget at tilbyde alle.

Seværdigheder i Cardiff

Millennium Stadion

Af alle de store bygninger, som byen har været vidne til, skal der fremhæves fremtoningen af Millenium Stadion, som byder dig velkommen, når du kommer ud fra banegården. Millenium Stadium dominerer skyline på den vestlige kant af byens centrum og er hjemsted for mange store sports- og underholdningsarrangementer. Dette stadion med 72.500 sæder er et af de mest moderne sportsstadioner i Europa. Du kan komme på guidede ture og besøge banen, kongelogen, spillernes omklædningsrum og andre områder.

Museum of Welsh Life (Amgueddfa Werin Cymru)

Dette interessante museum ligger i 104 hektar Park, i St. Fagans, vest for byens centrum. Du vil blive imponeret over den omfattende samling af værdifuld walisisk litteratur, værker og håndværk. Der er en samling af historiske walisiske townships, gårde, garveri, keramik, victorianske skolestuer osv.

Cardiff Castle / Castell Caerdydd

Cardiff Castle, der ligger højtideligt i hjertet af en travl storby, ligger på et sted, som først blev brugt af romerne. Normannerne dækkede resterne af det oprindelige fort med jordvold og konstruerede deres egen befæstning ovenpå.

I de næste tre århundreder blev Cardiff Castle løbende forbedret og modificeret. I løbet af 1100-tallet blev der tilføjet en stenstald, mens det 13. og 14. århundrede tilføjede et porthus og forbygninger. Et tårn (det sorte tårn) blev også tilføjet til den sydlige ende af bygningen.

Jarlen af Warwick tilføjede i 1423 et nyt tårn og en hall til slottets vestlige side, og Herbert -familien forbedrede det yderligere i de senere faser af 1500 -tallet. Disse forbedringer gjorde Cardiff til et overdådigt og velindrettet hus. I løbet af det 17. og 18. århundrede blev Cardiff forladt af sine ejere og forfaldt.

1766, den fremtidige 1. markis af Bute, Lord Mountstuart kom i besiddelse af huset. Han begyndte straks et program med genopbygning og renovering, som blev videreført af hans barnebarn 2. markist. I løbet af 1770’erne fik den berømte anlægsgartner ‘Capability’ Brown til opgave at ombygge stedet. Slottets væg og de forbygninger vi rev ned og voldgraven omkring motten blev fyldt for at imødekomme hans designs.

På anmodning af 3. markise af Bute begyndte William Burges den gotiske genoplivningsarkitekt at ombygge Cardiff slot i 1869. Burges fik kunstnerisk frihed af Lord Bute på grund af den rigdom, han arvede fra sin far. Lord Bute var på det tidspunkt fantasifuldt kendt som “den rigeste baby i verden”.

Rejser til Cardiff, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Cardiff og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Cardiff Tourist Information

Cardiff Castle
Castle Street
Cardiff, CF10 3RB

T: +44 029 2087 2167

www: Website Link

Welsh Tourism Organisation

VisitWales

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Cardiff
heavy intensity rain
14.6 ° C
15.5 °
13.6 °
91 %
7.2kmh
100 %
fre
16 °
lør
17 °
søn
13 °
man
16 °
tirs
19 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Cardiff
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Cardiff #iCardiff #VisitCardiff #Wales #VisitWales #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her