Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Carcassonne

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Carcassonne

Mange mennesker er fortrolige med Carcassonne, fordi der findes et spil, der er baseret på denne region, som ligger i det sydlige Frankrig. Det er en befæstet by, der har en meget strategisk beliggenhed – på landtangen mellem Middelhavet og Atlanterhavet. Mange kommer for at se middelalderfæstningen, der er blevet privat restaureret og udnævnt til et UNESCO verdensarvssted i 1997, men der er mere at udforske end en gammelt seværdighed, når du tager til denne by.

Vinfremstillingen her er bemærkelsesværdig!

For at være fair, er selve Frankrig en vinproducerende region af enorme dimensioner. Franskmændene fører an på verdensplan, både med samlet vinproduktion og med vinforbrug! Nogle regioner er imidlertid bedre end andre regioner, og selv om smag og behag varierer fra den ene person til den anden, er Languedoc-Rousillon regionen konsekvent en af bedste. Med vingårde, der alt i alt optager over 3 km2 i området, er det førende på verdensplan inden for samlet drue produktion.

Ost, olivenolie, og tærter er også utrolige dele af denne kultur. Et besøg i Carcassonne vil være fyldt med god mad, godt humør, og godt selskab! Alene af den grund, er et længere ophold her pengene værd.

Udsigten fra Château de Quéribus er betagende!

Château de Quéribus har været inkluderet på historiske registre siden 1907, og er en af 5 slotte, der blev bygget på bjergskråningerne for at beskytte Frankrigs grænse fra de spanske, til grænsen blev flyttet. Du bør overveje at besøge alle fem, især hvis du elsker at se et godt slot, men det Château de Quéribus vil give dig den bedste udsigt. Det er meget højt i forhold til den omgivende topografi, så hvis du ser en solopgang eller solnedgang her, vil helt sikkert være et fantastisk minde!

Lac de la Cavayere er en dejlig eftermiddagsudflugt

Denne sø er ret stor og giver besøgende chancen for at finde et fredeligt sted på stranden, hvor de kan nyde en varm fransk eftermiddag. En tur til Middelhavet er ikke udelukket på grund af Carcassonne ligger så tæt på, men for dem, der ikke ønsker at køre dertil, er Lac de la Cavayere et acceptabelt alternativ.

Sørg for at tage madkurv eller en anden form for proviant, da selve området er temmelig isoleret. Du kan hoppe på bussen for at komme ud til søen, hvis du foretrækker det, selv om mange blot lejer en bil, så de kan køre derud. Vær forberedt på at komme ud og gå en tur uanset hvad – der er en vis afstand fra parkeringspladsen til selve søen. Når du når derned, vil du dog se, at din belønning er det vel værd!

Carcassonne er måske ikke den øverste by på alles liste over steder, de gerne vil besøge, men den har et stort udvalg af seværdigheder, der gør den til den perfekte by at besøge. Slotte, strande, historie og vin kommer sammen for at give dig et sjovt, mindeværdigt besøg, som hurtigt vil få dig til at søge efter en chance for at komme tilbage og besøge den igen!

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Carcassonne Tourist Information

Office du Tourisme Carcassonne
28 Rue de Verdun
11000 Carcassonne

T: +33 4 68 10 24 30

www: website link

Tourisme Occitanie

CRT Occitanie
15 rue Rivals
CS 78543
31685 Toulouse Cedex 6

T: +33 05 61 13 55 55

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Carcassonne Boutique & Luksushoteller

#Carcassonne Carcassonne Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Oplev Carcassonne Carcassonne er navnet på et populært brætspil, men også navnet...
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Arrondissement de Carcassonne
broken clouds
24.8 ° C
26.8 °
23.4 °
49 %
6.2kmh
75 %
man
31 °
tirs
34 °
ons
26 °
tors
27 °
fre
31 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Carcassonne
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Carcassonne #iCarcassonne #VisitCarcassonne #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her