Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Cannes

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Cannes

Der er mange, der besøger Cannes hvert år, fordi det er hjem til en af verdens største film festivaller, men dette samfund byder på mere end bare en enkelt årlig begivenhed. Man kunne endda sige, at en ferie i denne fantastiske by, der ligger på den franske riviera netop ligner noget, man ville se i biografen.

Med en række luksusbutikker, man kan nyde, og muligheder for haute cuisine, der er nogle af de bedste i verden i dag, vil du kunne slappe af på din egen perfekte måde med et besøg i Cannes. Hvis du gerne vil lidt væk fra stranden og gøre noget andet og mere end at gå på indkøb i nogle af verdens bedste detailbutikker, har Cannes også andre muligheder, du kan overveje. Her er nogle få ideer, der vil hjælpe dig til at gøre din næste tur til dette utrolige rejsemål komplet.

Cannes har flere vartegn, du kan nyde

Du vil finde, at det meste af den aktivitet, der gennemstrømmer Cannes hver dag, har en tendens til at samles omkring Promenade de la Croisette. Denne allé nede ved vandet er kantet af høje palmer og har en række restauranter og små butikker, man kan nyde. Forlad promenaden for at spadsere ned til Le Suquet, som er det gamle kvarter i Cannes, og du vil finde en række fantastiske lokale restauranter på denne snoede gade. For enden holdes der marked om morgenen til tidligt på eftermiddagen.

Cannes er også hjem til et fremragende museum, der fokuserer på kunst fra området. Der er et antal eksempler og artefakter udstillet, der er blevet fundet i området eller som museet har fået foræret med tiden. Museet for Historie og Kunst har til huse i en herskabsvilla fra det 18. århundrede, så omgivelserne er også meget fine!

Musee de la Castre har et antal artikler, der er blevet indsamlet fra de omgivende atoller i Stillehavet og verden over. Højdepunktet er de peruvianske relikvier, der er udstillet, og den keramikken fra Maya indianerne er også dejlig. Cannes byder også på museer, der fokuserer på fotografi, parfume og marineliv, hvis du ønsker at fortsætte med at gå på opdagelse.

Vil du opdage Manden i Jernmasken?

Hvis du aldrig før har været i Cannes, skal du planlægge at tage en tur til Sainte Marguerite Øen. Dette var hjem til Manden i Jernmasken, en mand, man mente var adelig, men som aldrig officielt blev identificeret som sådan. Det tog ham 11 år at forlade denne lille ø, og man kan besøge hans celle i dag i Musée de la Mer. Der er også forliste skibe udstillet på museet, herunder en romersk båd fra det første århundrede.

Der er også en mindre ø, der hedder Sainte Honorat, som er beboet udelukkende af cisterciensermunke. Der er et antal middelalderlevn udstillet i kirken på øen, som er åben for offentligheden. Munkene laver vin og beder, hvilket slet ikke lyder som et dårligt liv, og ruinerne fra klostret, der er fra det 11. århundrede, ligger lige ved havet, og giver dig det perfekte sted at tage et billede.

Hvordan vil dit besøg til Cannes være? Uanset, om du er der for at se nogle fantastiske film, eller du bare vil afsted, så du kan slappe af et stykke tid, er der noget utroligt at nyde hvert budget. Planlæg at bruge nogle af disse ideer på din tur, så vil du kunne nyde alt, hvad denne smukke by har at byde på!

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Cannes Tourist Information

Office du Tourisme Cannes
1, boulevard de la Croisette
Cannes

T: +33 04 92 99 84 22

Provence-Alpes-Côte d’Azur Tourisme

Provence-Alpes-Côte d’Azur Tourism Board
62-64 La Canebière
CS 10009
13231 Marseille Cedex 01

T: +33 (0)4 91 56 47 00

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Frankrig

#Frankrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Frankrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency

Hvad spiser man i Frankrig

#Foodie Frankrig Foodie Video Mad i Frankrig Mange syntes at fransk mad er det bedste køkken i verden. Fra utrolig bagning til verdenskendte Michelin-stjernerestauranter stikker landets kulinariske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Cannes
clear sky
24.5 ° C
27 °
24 °
64 %
0.5kmh
0 %
fre
28 °
lør
26 °
søn
28 °
man
27 °
tirs
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Cannes
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Cannes #iCannes #VisitCannes #visitsouthoffrance #France #VisitFrance #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her