Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Cancun

Mexico

#Mexico Rejser til Mexico Der findes to tilgange til at opleve fantastiske Mexico. Den første går ud på at besøge kystnære hoteller og de diverse udforskningsmulighederne de...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Cancun

Ferier i Mexico bliver mere og mere populære, og Cancun er en af de primære grunde til dette. En ferie i Cancun gør, at du befinder dig lige i hjertet af den mexicanske kultur samtidig med, at du er tæt på fantastiske strande, lækkert vejr og masser af ting at se og tage dig til. Det Caribiske Hav indbyder dig til at plaske rundt i det klare vand, se den store mangfoldighed af utroligt havliv eller at være aktiv med noget spændende vandsport.

De fleste af turisthotellerne i Cancun ligger rundt i et område, der er kendt som Zone Hotelera. Denne naturligt smukke stribe land har en lagune på den ene side og det Caribiske Hav på den anden. Det er særligt udviklet til rejsende, så det er nemt at komme rundt og er fyldt med interessante ting at se og tage sig til. Tag ud med en båd og udforsk de smukke øer, der ligger lige ud for kysten. Isla Contoy, for eksempel, er et beskyttet sted for sjældne fugle, der er omringet af roligt vand og ren hvid brænding. Der er også masser af muligheder for erfarne svømmere til at slappe at i det rolige vand. Tag mod vandet ud mod Isla Mujeres for noget perfekt stille snorkling og se på koralrev. På stranden er der også sælgere af flot traditionelt kunsthåndværk, så du kan købe lidt også.

En ferie i Cancun er også god til shopping. Tag til markedspladser, hvor det er velkomment at prutte om prisen, eller du kan tage til det store center kaldet La Isla, der ligger ved siden af nogle af de større hoteller. Her finder du de bedste amerikanske varemærker samt nogle mere mexicansk inspirerede butikker. Og der er også et madtorv til dem, der har brug for en madpause.
Du finder også adskillige forlystelsesparker rundt i området, der hver især byder på spænding til billige priser. For noget lidt anderledes og fuldstændig uforglemmeligt skal du tage til Hidden Worlds Cenote Adventure Park. Her vil du blive helt forbløffet over netværket af huler og grotter. Der er også svævebaner på liner, så du kan få lidt adrenalin i kroppen samt snorklingture.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Cancun Tourist Information

Av. Huayacan Manzana #207
San Miguel, 77560 Cancún

T: +52 998 251 9391

www: Website Link

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Mexico valuta, Peso

1 Peso = 100 centavos. 5¢, 10¢, 20¢, 50¢ centavos $1, $2, $5, $10, $10 Pesos$20, $50, $100, $200, $500, $1000 Pesos Mexican National Bank #Mexico #Peso #mxn...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Cancún
broken clouds
29 ° C
29 °
28.9 °
84 %
3.6kmh
75 %
fre
32 °
lør
31 °
søn
31 °
man
31 °
tirs
31 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Cancun
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Mexico #Cancun #iCancun #visitCancun #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her